Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek melyik csaj a...

Szerintetek melyik csaj a legjobb? (Csak kíváncsiságból kérdem)

Figyelt kérdés

1.

[link]

[link]

2.

[link]

[link]

3.

[link]

[link]

4.

[link]

[link]

2013. júl. 31. 12:44
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Szerintem hasonló kaliberűek. Átlagos, nem csúnya, fiatal lányok. Nem igazán lehet dönteni, talán a 2-es, de ő nagyon erősen van sminkelve, úgyhogy csalós. Vagy a 4-es. De azért meg kell mondjam, a képekről nem mindig jön le teljesen, hogy az életben ki néz ki a legjobban.
2013. júl. 31. 13:36
 32/43 anonim ***** válasza:
Igen, a 4-es maradhat, a többit ruháznám.
2013. júl. 31. 13:37
 33/43 anonim ***** válasza:
Igen, a 4/1 -es is sokat ront a 4/2-es képből.
2013. júl. 31. 13:38
 34/43 anonim ***** válasza:
54%

Az első nagyon szép lány és édes a pofija.

A második is nagyon szép de inkább vadítóan szexi, és erotikus kisugárzása van.

A harmadik különlegesen átlagos. A szemeia és a szája feltűnően laposak. A kisugárzása sem mozgat meg.

A negyedik az gyönyörűszép és nagyon nőies is bár az arckifejezése és a kisugárzása kicsit zavart belsőt tükröz.

Szerintem a második csajt inkább vagy az elsőt választanám.

30F

2013. júl. 31. 13:38
 35/43 anonim ***** válasza:

Én nem a sminkelés ellen vagyok, én az 3mm vastag festéktömeg ellen vagyok, meg úgy általában a retusálás ellen.

Az ha egy kicsit rásegít a leányzó, az ok. Ha már látom az alapozót olyan vastagon helyezte fel, meg az élesen elütő szemfestéket stb, na az taszít rendesen

2013. júl. 31. 13:41
 36/43 anonim ***** válasza:
Továbbá lehet csak én vagyok vaksi, de én nem látok a 1/2. képen a csajszin túlzóan sok 'anyagot'
2013. júl. 31. 13:43
 37/43 A kérdező kommentje:
Pedig ugyanannyi van rajta, mint az elson...azert az nem keves sztem.
2013. júl. 31. 13:47
 38/43 anonim ***** válasza:
Az 1/2 önmagában ütős.
2013. júl. 31. 13:48
 39/43 anonim ***** válasza:

Hát abban azért nem vagyok biztos. :) az 1/2. képen pl csak az arc van sminkelve !szerintem! nem túlzóan, a 1/1.-nél pl a combok, a mellkas, a kar ugyanúgy !szerintem! megvan sminkelve mint az arca. Ez az egyik, a másik pedig, hogy nekem a 2 képen szereplő leányzó mintha két különböző személy lenne. 1. kommentem a topicban ezért is szorult módosításra.

Viszont valamiért kezdem érezni, hogy kezdelek megbántani, szóval kicsit visszább veszek. Én amúgy se vagyok nő szóval relatíve laikus szemmel tudom megítélni ezt, mindenesetre amely képet kiválasztottam, azon egy sokkal természetesebb nőt-lányt láttam, kérlek ne ítélj el miatta. ;)

2013. júl. 31. 14:10
 40/43 anonim ***** válasza:
Egyik se.
2013. júl. 31. 14:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!