Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jó nyitószövegek, és az...

Jó nyitószövegek, és az utánuk következő folytatás?

Figyelt kérdés
Szóval srácok a kérdés lényegében az lenne, hogy milyen jól bevált nyitószövegeitek vannak bulikban, vagy csak az utcán ismeretlen lányokat megszólítva, és hogyan folytattátok utána a beszélgetést? Lányok is mondhatják, hogy eddig milyen szövegekkel csalták be a srácok magukat a szívükbe! 17/F

2013. júl. 31. 03:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Pyte vagyok ipszilonnal, te meg a puncus vagy nem?
2013. júl. 31. 03:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Valami frappáns és olyan amit már használtál és működött? Érdekelnének az ilyen sztorik. Egy csomó ilyen csajozós szöveget ismerek, de nem igazán használok semmi ilyet, mert gáznak tartom, de érdekelne, hogy másnak működött-e ilyesmi :D
2013. júl. 31. 03:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Fú, figyelj, ez saját tervezésű nagyon bonyolult kivitelezni. Odamész hozzá, mosolyogsz és: Szia, Pyte vagyok, külsőre szimpatikus vagy nekem, beszélgetünk? Aztán ha igent mond: És téged hogy hívnak? Gyakran jársz ide? Ha nem itt vagy mit csinálsz? Na, ezek a fő vázlatpontok. Ezekből kell még kérdéseket csinálnod. Pl.: -Ha nem itt vagy mit csinálsz?

-Tanulok az xy iskolában.

-És milyen szakon?

-Kémia.

-És mi akarsz lenni? Valami vegyész?

-Gyógyszerész.

-Értem, és van valami hobbid?

-hasdsadsa..... Na, ennyi. Lehet, hogy ő tőled nem fog sokat kérdezni, attól függ mennyire lesz zavarban. Majd látni fogod. Sok szerencsét fiam!

2013. júl. 31. 03:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Én mondjuk sosem mondanék ilyet hogy "külsőre szimpatikus vagy, beszélgetünk"? Kicsit kevésbé tűnik erőltetettnek ha valamilyen körülménnyel kapcsolatban szólítod meg. Itt aztán lehet kreatívnak lenni. ez most egy hülye példa lesz: pl már marha régóta vártok a zebránál, akkor esetleg megkérdezheted hogy: te is a zöldre vársz? Vagy ha előbb érkeztél, mondjad hogy te már tegnap óta ott vagy. Esetleg el lehet vicceskedni a dolgot. De ha elkezded már az eslő körben az életéről meg a hobbyairól kérdezgetni, könnyen belefuthatsz olyan dologba, amiről nem szívesen beszél. A nagy részére ráadásul nem is fogsz emlékezni. Mondhatunk itt egyébként akármit, az úgy sem belőled fog jönni, próbálj valami olyasmivel előrukkolni ami te vagy, mert ők sem a 879. számú felhasználóval fognak járni a GYIK-ről.
2013. júl. 31. 06:30
 5/9 VikingBeard válasza:

Szia cica....tudod,én már egyedül csinálom magamnak a kakaót :D És ha elesek,csak 10percig szoktam sírni,és elég csak 1 puszi a sebre anyutól :D

TUTI SZÖVEG.

2013. júl. 31. 07:19
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Szia édes nem vegy éhes? Van nálam Győri Édes! :DDD
2013. júl. 31. 09:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Akkor inkább francia krémes. :)
2013. júl. 31. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor inkább Rákóczi krémes :D
2013. aug. 1. 22:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Neem neeem. Nem ismerkedni szeretnék, csak sztorikra vagyok kíváncsi, hogy ilyen hülye szövegek bejöhetnek-e. (pl. Szia cica, itta gazdi) A lényeg az, hogy legyen valóságalapja. :D
2013. aug. 6. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!