Mit akarhat a srác?
1 éve ismerjük egymást. Váltottunk már eddig pár szót,de semmi több.
Ismerem az egész családját is, a szüleivel még tegeződö viszonyban is vagyok.
Volt barátom ezidáig, így nem foglalkoztunk egymással.
Én kezdeményeztem a " facebook beszélgetést " , rühellem, de sajnos dolgozunk mindketten és nem is egy helyen lakunk, így sajnos ez maradt.
1 hete beszélgetünk, napról napra kezdtünk úgymond közelebb kerülni egymáshoz. Elmondta nekem, hogy ő nem nagyon tud csajozós dumákat, ne várjak nagy bókokra, de próbálkozik.Inkább úgymond én fűzöm a srácot! Ez engem nagyon zavar.
Néha úgy érzem mintha csak szórakozna velem, vagy nem akar tőlem semmit csak nem meri megmondani, hogy hagyjam békén.
Pedig elmondta már nekem, hogy " kinézett magának" régen is, illetve egyiknap lehívott magához mert kerti partiztak a szüleivel és a testvére sem volt otthon ( közös szobájuk van, felújitás miatt).
De sajnos nem tudtam lemenni.
Tegnap úgy minden feszültség ki jött belőlem és elmondtam neki, hogy csak Ő kell nekem stb.
Nagyon nem tudott mit írni rá, csak utalt arra, hogy kellek neki.
Nem igazán a szavak embere ilyen terén úgy veszem észre, illetve az 1 év alatt sem láttam soha barátnővel.
Minden nap ő ír rám, ha megállt a beszélgetés, bár ez elég ritka volt, akkor rögtön írt.
Ma is rám írt de olyan fura volt velem, mintha semleges lett volna, ő azt állitotta csak rossz napja van.
Ő 19F , ÉN 22L.
Nem tudom, hogy a korkülönbség zavarja-e vagy, hogy jóba van(de nem haverok) a volt barátommal.
Teljesen összezavar engem. Nem tudok rajta kiigazodni!
Valaki érti ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!