Hogyan adjam egy srac tudtara hogy tetszik? Szerintem csak baratkent gondol ram.
Figyelt kérdés
2013. júl. 30. 20:43
1/6 A kérdező kommentje:
Es szerintem azt hiszi h en is csak baratkent gondolok ra*
2013. júl. 30. 20:44
3/6 A kérdező kommentje:
Abbol, hogy en mar ketszer rairtam fb-on el is beszelgettunk de o nem irt meg ram.. Pedig anno eloben is tok jol elvoltunk
2013. júl. 30. 20:51
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy riasztóan hatott rá az, hogy te kezdtél el közeledni hozzá. Egy ideig talán hagyd, ha keresni akar, akkor valószínűleg úgyis fog. Egyébként nem tudom, a srác milyen típus, lehet, hogy kicsit félénkebb. Másrészt meg az is előfordulhat, hogy megismerkedett másvalakivel, vagy te nem érdekled őt "úgy". Ezernyi oka lehet ennek az egésznek.
5/6 anonim válasza:
szerintem meg irj rá és mond meg neki mik a teveid. Én álmaim nőjét basztam el úgy hogy megismerkedtünk, jol éreztük magunkat stb... Csak nem akartam annyira nyomulni mert komolyan mondom tisztelem a lányt. De szájra puszi volt. Na mindegy lényeg a lényeg, felszedték :(
De talán nem is baj... talán nem kellettem neki igazán...
6/6 anonim válasza:
Egyszerű a képlet:
Érdekled: rád ír
Nem érdekled: nem ír rád.
Lehet van neki más, vagy nem jól állnak a csillagok, mit tudom én. Volt csaj aki rám írt 2 alkalommal, de egyszerűen nem érdekelt. Nem fogott meg benne semmi, igaz esélyt sem adtam. Továbbá szeretek én "vadászni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!