Hogy szerezzek rá pénzt hogy el mennyek a barátnőmhöz?
Figyelt kérdés
Hogy szerezzek rá pénzt hogy , el mennyek a barátnőmhöz ? (ELSŐ TALI LENNE) 14 éves vagyok és 114km re lakik tőllem! LÉCI ADJATOK TIPPEKET HOGY SZEREZZEK PÉNZT!!!2013. júl. 30. 19:28
11/14 anonim válasza:
Lehet maradi vagyok, de én a 14 éves gyerekemet nem engedném el egyedül egy idegenhez, ilyen messzire...
12/14 A kérdező kommentje:
Az egyik válaszolónak köszönöm az első normális választ!
2013. júl. 30. 19:35
13/14 anonim válasza:
Odaállsz anyuci/apuci/nagymama elé, és kérsz tőlük. Más módod nincs, munkát még nem vállalhatsz, illegalitást nem ajánlom.
Viszont semmi értelme a dolognak. Lehet el se engednek. Lehet, hogy a lányt nem engedik el. Azért elég jó példákat hoztak a válaszolók, a szüleitekben mind felmerül.
Másrészt ha most ilyen kínnal szedsz össze 3ezer forintot (sztem még annyi sincs a vonatjegy), akkor a többi találkozóra hogy fogod? Márpedig az, hogy esténként webcamon bámuljátok egymást, az nem szerelem, de végképp nem kapcsolat, még 14 évesen se.
14/14 A kérdező kommentje:
Az a "3 ezer" forint nem annyi....
Hanem 13 ezer forint!!
2013. júl. 31. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!