Tudtok ajánlani olyan társkereső oldalt ahol nem csak szexre éhes pasik vannak?
tegnap 19:00
A szex sosem korai, bár ha a másodikig kell csak várni az nem gond. :)
Ismeretlenül miért nem tudsz megkívánni senkit sem? Ha tetszik a teste az arca, és maga az intellektusa is szimpatikus akkor nem kezdesz el ábrándozni hogy milyen lehet vele?
Az "ismeretlenül-t" úgy értettem hogy még sohasem láttam.
A személyes találkozás a mérvadó.(volt már olyan hogy a pasinak a 6 évvel ezelőtti fotója volt fent és azóta sokat változott negatív irányba.
Ha bejön és szimpatikus akkor természetesen fantáziálok róla és meg is tudom kívánni.
tegnap 20:02
Ja, így már értem. :)
Én meg általában elképzelem a fejemben és úgy kívánom meg. Aztán vagy bejön vagy pofára esés. :D
De legalább nem zárom ki azonnal. :)
tegnap 18:24
Az gyakoribb hogy a csaj nem néz ki rosszul. Akár kicsit ducibb akár szép, akár átlagos, nem lényeges, mert a puncik 98%-a és a mellek 75%-a szép vagy legalábbis nagyon izgató. A beszélgetésekből előtte persze azért le lehet szűrni a főbb tulajdonságokat, így nagyjából nem lehet tévedni. Eddig egyetlen este volt ami egy 10-es skálán 2,5-re sikeredett de nem bántam meg mert végülis sokkal jobb volt mint otthon tévézni. :)
Ha a másik értelmes és nem szélsőségesen elhanyagolt vagy csúnya akkor semmi gond, bár voltam csúnya csajjal is, de vele is jó volt a szex. Izgató volt és kívántam is mivel a nőiesség a legtöbb nőben megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!