Valaki ismerkedni?
Figyelt kérdés
14/L, Budapest.
Lehetoleg 14-16 ev koroli lanyok es fiuk.
Irjatok prirvit :)
2013. júl. 29. 22:54
1/3 anonim válasza:
16/f, Budapest :) írj nyugodtan, rámfér :)
2/3 anonim válasza:
19 éves vagyok,erről most lemaradtam :DDDD
3/3 anonim válasza:
De most komolyan, mondja már meg valaki, szinte az összes ilyen kérdésnél ilyen van, hogy ha azt írja a kérdező, hogy írj privit, akkor miért az a válaszok kétharmada, hogy írj rám? Nem a válaszolóknak kéne a kérdezőnek írni privit? Na mindegy, én értem, hogy nem akarjátok, hogy ő tudja meg először a felhasználóneveteket, mert már beszéltetek és ciki lenne, vagy mit tudom én, de akkor is, ebben mi logika van? És most nem okoskodni akarok, mert pont én nem értem, hogy ennek mi az értelme. Bocs kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!