Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lesz pasim? (többi lenn)

Lesz pasim? (többi lenn)

Figyelt kérdés
14,5 éves lány vagyok, de sokkal idősebbnek nézek ki, és sokkal érettebb is a gondolkodásom. Gyerekesnek tartom a korombeli srácokat, sokkal inkább a 16 fölöttiekhez húzok. De ők meg túl kicsinek tartanak, ha megtudják a korom. Most akkor mit csináljak? Eléggé egyedül érzem magam, mert a barátnőim is el vannak foglalva a saját dolgaikkal, a szüleim meg... Ők a szüleim... Jó lenne, ha lenne valaki, akivel jól elbeszélgetek, megölelhetem meg ilyesmi. Szerintetek?

2013. júl. 29. 22:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Akkor írsz? Előző vagyok
2013. júl. 29. 22:30
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Neked inkább barátok kellenének, akik foglalkoznak veled. Ráérsz még pasizni bőven.

Egyébként meg amíg valaki számolja a fél éveket, addig az szerintem egyáltalán nem érett...

2013. júl. 29. 22:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem lesz.
2013. júl. 29. 23:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyedül fogsz meghalni.
2013. júl. 30. 00:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Ugye, szerintem is :D Köszönöm a válaszokat :) Mindig jókat nevetek rajtuk :D Köszönöm:) De tényleg :D
2013. júl. 30. 00:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!