Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit csináljak, ha minden jel...

Mit csináljak, ha minden jel szerint a tini csajok azért nem akarnak velem járni, mert az orrszerkezem alakja nagyon csúnya és nagy is a fejemhez képest?

Figyelt kérdés
De szerencsére tudok úgy fotózkodni, hogy előlről például van, hogy normálisan nézek ki és így a lányok egy része helyesnek tartott már, viszont ha már kicsit féloldalasan vagy oldalról fotóznak akkor iszonyat ronda krumpliszerű ocsmány nagy orr jön elő az arcomra, amire fújjognak a lányok, hogy jaj, de ronda nagy orrod van, hog ynézel ki stb. Ilyesmike kaptam már, de többség csak annyi szokott mondnai, ha élőben is meglát és utána fb-n van csak bátorsága írni, hogy nagyon ronda agyok és nem is akar velem folytatást meg felejtsem el egy életre és kérik, hogy a számukat is töröljem ki. Félek, hogy az orrom miatt sosem lesz barátnőm, soem tud egy lány sem elfogadni, mert eddig mindig fújjogtak rám. :(

2013. júl. 29. 18:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A belsőt viszont minden lány a külső függvényében látja, tehát egy jóképű pasiban belül is csak a szépet látják meg.
2013. júl. 31. 09:52
 12/18 anonim válasza:
Ezt megint csak nem így gondolom. Ha valaki nagyon jóképű, és közben meg zsarnokoskodó, erőszakos, vagy hasonló, akkor szerintem annak kisebb eséllyel lesz komoly kapcsolata, mint egy, talán nem anniyra jóképű, viszont kedves, szeíd, jóakaratú embernek.
2013. júl. 31. 10:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Látszik h lány vagy, különben tudnád, h abszolút nem így van. Egy jóképű embernek sokkal könnyebben lesz komoly kapcsolata, mint egy nem annyira jóképűnek, egy kifejezetten csúnya férfinek pedig nem is lehet soha. Ez mind teljesen független a belsőtől.
2013. júl. 31. 10:25
 14/18 anonim válasza:
Én nem így gondolom. Miért, szerinted egy nem annyira szép arcú lánynak sincs esélye komoly kapcsolatra? Igen, tényleg lány vagyok, és igen, én a belső értékek alapján ítélek.
2013. júl. 31. 10:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy, akkor nem a belső értékek alapján ítélsz, mert nem tudsz elvonatkoztatni a külsőtől. Egy nem szép arcú lánynak van esélye komoly kapcsolatra, mert a fiúknak viszont nemcsak a külső számít.
2013. júl. 31. 11:09
 16/18 anonim válasza:
Hát, igen lehangoló a véleményed a lányokról. Elképzelheted, én el tudok vonatkoztatni, és ha nem is olyan sokan, de mások is akadnak, akik ilyenek.
2013. júl. 31. 11:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem igazán tudom elhinni, mert annyian mondták már ezt, és mindig kiderült, h nem igaz.
2013. júl. 31. 11:39
 18/18 anonim válasza:
Igen, ezt teljes mértékben megértem. Ha sokakban csalódik az ember, akik mind ugyanazzal ámítják, tényleg nem könnyű elhinni. De hidd el, vannak ilyen lányok!
2013. júl. 31. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!