Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért vagytok ilyenek lányok?...

Miért vagytok ilyenek lányok? Miért nem kellek nektek?

Figyelt kérdés
Egyikőtök azt írja a képem látva, hogy helyes vagyok másikótok, hogy fúj, de ronda vagyok, harmadikótok meg, hogy a pasim tőled is rondább, szóval ne add fel neked is lesz barátnőd, mégis hiába vagyok kedves a randikon, hiába mosolygok, humorizálok, a legtöbb lány nem akar folytatást, aki meg igen az olyan, hogy lényegében a fiúk észre sem veszik csak én vagyok neki a mentőöv, sajnálatos mód, eddigi tapasztalaim szerint. Szóval nekem úgy tűnik én csak egy ilyen tartalék vagyok az olyan lányoknak, akikre rá sem néznek más fiúk, de miért, tényleg az a baj, hogy ennyire csúnya vagyok? Vagy legyek bunkó, verekedjek? Nem vagyok sajnos alfahím, érzelmes, értelmes, udvarias srác vagyok inkább, nem egy vadember típus, már pedig mindenki azt mondja, hogy a rossz fiúk a vonzóak, olyankor még a külsőt is elnézik alányok ha rossz lennék tényleg mindegy lenne hogy miylen csúnya vagyok?

2013. júl. 28. 14:37
 1/6 anonim ***** válasza:
NEm fiuknal probalkozol??:/
2013. júl. 28. 14:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha itt siránkozol meg nyafogsz mint egy kislány ne is csodáld hogy nincs meg nem is lesz barátnőd!!
2013. júl. 28. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Na mutasd azt a képet!
2013. júl. 28. 14:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy nekem lejött, te meg azoktól a lányoktól nem akarsz semmit, akik szerinted már senkinek sem kellenek, azért lennének veled (mondjuk erről nem vagyok meggyőződve, nem kizárt, hogy valaki tényleg veled szeretne lenni, magadért, csak neked nem elég a lány, ezért mesélsz be magadnak ilyeneket). Akkor miről beszélünk?
2013. júl. 28. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy önmagad. Szerepet játszol, az meg nem adja...
2013. júl. 28. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:
akkor küldj képet és elmondom a teljes igazságot!:D
2013. júl. 30. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!