Vannak itt néger félnéger fiúk? 16/L
Figyelt kérdés
ha vannak szívesen ismerkednék velük (:2013. júl. 28. 00:16
21/25 anonim válasza:
félni_gerek nincsenek de gyapotszedők nig_erek biztos vannak igaz nem most mert most hogy szednék a cuccot ilyen sötétben??
22/25 anonim válasza:
ennyi sok irigykedőt, csak azért mert nem őt akarja valaki. Egyszer én is kipróbálnék egy szexis csoki fiút és nem azért amiért mindenki hiszi, lehetne kicsi is neki, nem számítana :)
23/25 anonim válasza:
Szerintem nem irigykednek, hanem sajnálják a csajszit, hogy hova fajult.. :D Alapból ez a etnikai megkülönböztetés már szánalomra méltó, tuti csak sexet akar mi más, mint az előző válaszoló is már egyből rá ment a témába, aki általában ezeken gondolkozik az le sülyedt egyed lehet. Az ilyenekre senki se féltékeny, ebből látszik, hogy már hülyén gondolkodnak.. szóval csináljatok amit akartok a négerkékkel engem nem zavar, csak vigyázzatok nehogy az egyik valami agresszív gyilkos legyen, aki majd savba mártogatja az aranyos pofitokat:)
24/25 A kérdező kommentje:
fuu.. kurv*ra nem a sex érdekel te elme, biztos egy perverz álllat vagy...nem különböztetem meg őket csak tetszenek ennyi...nemértem ha valaki szereti a négereket miért kell elitélni de mind1..
2013. júl. 28. 13:19
25/25 anonim válasza:
Teljesen mind1 ki mit ír neki.. Majd a saját bőrén megtapasztalja a négerei eltérő kultúráját.. Csak vigye már el egy innen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!