Szerintetek hogy nézek ki? Lehet esélyem egy ilyen srácnál?
Figyelt kérdés
Én 14 vagyok,a srác 16.Privátban küldök képet,csak írjatok kort,nemet és lakhelyet. Legyen mindenki őszinte,nem fogok megsértődni vagy kiakadni :)2013. júl. 27. 22:06
31/48 A kérdező kommentje:
Kedves,mélyen tisztelt 29-es válaszoló! Nem akarok semmilyen következtetést levonni a személyedre vonatkozóan ebből az egy kommentből,úgyhogy csak annyit mondanék,hogy most jó nagy hülyeséget írtál. Fogalmam nincs hogy hoztad össze a lakhelyet meg az önbizalomnövelést,de ha annyira érdekel,azért kérem,hogy véletlenül se akadjak ismerősbe. Érdekes,erre eddig mindenki rájött. És nem,nincs szükségem önbizalom növelésre,szimplán tudni szeretném,van-e esélyem egy bizonyos illetőnél. És nem,még csak nem is hasonlítok a képen látható állatra.Remélem. Mindenesetre te biztosan nagyon örülsz most,hogy mennyire menőn beoltottál egy 14 éves lányt akit még csak nem is ismersz. Remélem a továbbiakban megkímélsz az ostoba kommentjeidtől,melyeknek semmi valóságalapja nincs. Köszönöm.
2013. júl. 29. 12:49
32/48 anonim válasza:
Miért ne lehetne.... én nem a te helyedben gondolkoznék el hanem az ő helyéb, hogy lehet e eséje nálad.
33/48 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt :)
2013. júl. 29. 14:58
34/48 anonim válasza:
Szerintem túl fiatal vagy ahhoz a sráchoz. De ez csak az én véleményem. Próbálj jeleket küldeni felé egy kedves mosoly. Pár dicsérő szó. Lehet veszi a lapot és kialakul valami!
35/48 anonim válasza:
„hogy mennyire menőn beoltottál egy 14 éves lányt” Ezzel mit akartál mondani?! Én is 14/L vok és a barátnőm is! ;) Ja és drága kérdező a lakhely meg a önbizalom növelést nem egymásból következettük! Ez csak tény, mostanában mindenki ezt csinálja. Amúgy kicsit idegesítő h ezzel van tele az egész GyK! -.-” ✖_✖
36/48 A kérdező kommentje:
Kit érdekel a barátnőd? XD Amúgy meg már megkértelek hogy ne kommentelj ide többet. Szövegértés. Köszi.
2013. júl. 29. 16:32
37/48 A kérdező kommentje:
2év szerintem még nem vészes...remélem :DD
2013. júl. 29. 17:24
39/48 anonim válasza:
A 2 év vészes ha 14 éveesről van szó. Ha 17 és 19 volna akkor már nem vészes.
40/48 anonim válasza:
mit akarsz egy 16(!) éves sráctól??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!