Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? Lehet esélyem egy ilyen srácnál?

Figyelt kérdés
Én 14 vagyok,a srác 16.Privátban küldök képet,csak írjatok kort,nemet és lakhelyet. Legyen mindenki őszinte,nem fogok megsértődni vagy kiakadni :)

2013. júl. 27. 22:06
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
Kedves,mélyen tisztelt 29-es válaszoló! Nem akarok semmilyen következtetést levonni a személyedre vonatkozóan ebből az egy kommentből,úgyhogy csak annyit mondanék,hogy most jó nagy hülyeséget írtál. Fogalmam nincs hogy hoztad össze a lakhelyet meg az önbizalomnövelést,de ha annyira érdekel,azért kérem,hogy véletlenül se akadjak ismerősbe. Érdekes,erre eddig mindenki rájött. És nem,nincs szükségem önbizalom növelésre,szimplán tudni szeretném,van-e esélyem egy bizonyos illetőnél. És nem,még csak nem is hasonlítok a képen látható állatra.Remélem. Mindenesetre te biztosan nagyon örülsz most,hogy mennyire menőn beoltottál egy 14 éves lányt akit még csak nem is ismersz. Remélem a továbbiakban megkímélsz az ostoba kommentjeidtől,melyeknek semmi valóságalapja nincs. Köszönöm.
2013. júl. 29. 12:49
 32/48 anonim válasza:
Miért ne lehetne.... én nem a te helyedben gondolkoznék el hanem az ő helyéb, hogy lehet e eséje nálad.
2013. júl. 29. 13:14
 33/48 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt :)
2013. júl. 29. 14:58
 34/48 anonim ***** válasza:
Szerintem túl fiatal vagy ahhoz a sráchoz. De ez csak az én véleményem. Próbálj jeleket küldeni felé egy kedves mosoly. Pár dicsérő szó. Lehet veszi a lapot és kialakul valami!
2013. júl. 29. 14:59
 35/48 anonim válasza:
„hogy mennyire menőn beoltottál egy 14 éves lányt” Ezzel mit akartál mondani?! Én is 14/L vok és a barátnőm is! ;) Ja és drága kérdező a lakhely meg a önbizalom növelést nem egymásból következettük! Ez csak tény, mostanában mindenki ezt csinálja. Amúgy kicsit idegesítő h ezzel van tele az egész GyK! -.-” ✖_✖
2013. júl. 29. 16:23
 36/48 A kérdező kommentje:
Kit érdekel a barátnőd? XD Amúgy meg már megkértelek hogy ne kommentelj ide többet. Szövegértés. Köszi.
2013. júl. 29. 16:32
 37/48 A kérdező kommentje:
2év szerintem még nem vészes...remélem :DD
2013. júl. 29. 17:24
 38/48 anonim válasza:
16/f pest
2013. júl. 30. 00:19
 39/48 anonim ***** válasza:
A 2 év vészes ha 14 éveesről van szó. Ha 17 és 19 volna akkor már nem vészes.
2013. júl. 30. 02:34
 40/48 anonim ***** válasza:
mit akarsz egy 16(!) éves sráctól??
2013. júl. 30. 14:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!