Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Grunge/rocker típus, nem viszi túlzásba azért, Martens, zenekaros pólók nőiesre átalakítva. Szép arc, nem épp csontsovány, budapesti, 16 éves?2013. júl. 27. 21:56
2/12 anonim válasza:
"nem épp csontsovány"
ezt én hallottam már valahol és a kép elekeserítő volt...
de remélem nem annyira komoly itt a gond, mint ott... :D
3/12 anonim válasza:
Ez egy komoly és részletes személyleírás volt. Körülbelül csak 200.000 ugyanilyen lány van jelenleg.
5/12 anonim válasza:
A "nem épp csontsovány" az mit takar?
Amúgy csak jó :)
6/12 anonim válasza:
nekem a stílusa nem jön be mivel én magát a rockot se szeretem..de biztos semmi gond nincs veled
7/12 anonim válasza:
Szóval, egy kis dagadt igénytelen rocker csajról van szó?
8/12 A kérdező kommentje:
Hát igénytelen épp nem vagyok... Dagadt? Hát szerintem igen, Mások szerint nem, megint Mások szerint "van rajtam mit fogni"
2013. júl. 27. 22:00
10/12 anonim válasza:
Szerintem nem épp nőiesek a bakancsos lányok - viszont ha megnézed a rocker lányokat, elég kevés köztük a nádszál, és mindig van pasijuk. Szóval ne parázz. Legfeljebb kinövöd ezt a stílust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!