Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért csak a bunkó parasztok...

Miért csak a bunkó parasztok akarnak ismerkedni, a normálisak miért nem?

Figyelt kérdés

Ilyen üzeneteket írnak: "Helló, szex?"

Most erre mit lehet írni? Ok, hogy őszinte, lényegretörő, de nekem nem kell ilyen pasi.. Egyéjszakás kalandban sem vagyok benne. Ja, meg buliban is csak olyanok nyomulnak, akiknek bárki jó, csak puncija legyen, ha egyik elutasítja, megy a másikhoz.

Normális fiúk miért nem akarnak ismerkedni?

2013. júl. 27. 16:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én is kaptam már ilyen üzeneteket aztán meg ócsároltak ha elmondtam fiú vagyok..

Mifene a Nauron ilyen nőíes név?!

2013. júl. 27. 16:13
 12/17 anonim ***** válasza:
A normalis fiuk azert nem akarnak ismerkedni, mert nem neznek ki olyan jol mint a bunkok. Amugy en nem igen hallottam, hogy valakinel igy probalkoztak volna be, nem tudom te milyen kornyezetbe mozogsz...
2013. júl. 27. 16:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Akarnak, csak elkerülitek öket. 1,ki nolmáris, ki nem?...... A nolmáris = unalmas a bunko paraszt = izgalmas, jó pasi. Ilyenkor mindig nevetek, ha egy ilyen kérdést hallok...... és hálás vok, hogy nekem már nem kell ezen rágódnom..... gyak szánlak titeket. .. korral kinövöd, és tisztán látsz.
2013. júl. 27. 16:22
 14/17 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, esetleg rám írhatnál, én nem vagyok tuskó ;)
2013. júl. 27. 16:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Én normális vagyok kérdező. Szex?
2013. júl. 27. 18:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia! Ez azért van, mert ti lányok csak a helys fiúkra buktok és a csúnyákat lenézitek kigúnyoljátok. Én egy kedves, érzelmes fiú vagyok és minden lány csúnyának nevez meg elutasít, a legtöbb még találkozni sem akar velem, aki meg benne van a taliban általábban nem is látott képet rólam.
2013. júl. 27. 23:29
 17/17 laci911 ***** válasza:

Könnyû préda vagy .... Szerintem nem éreznék magad jó el kedves fiúval magad ...pont mert nincs benne ki hívàs ....amúgy azért írnak neked ilyeneket mert a neten való kommunikàlàs meghalat .

Nehezen lehet nyitni a nőket , 100 nyitàsból jó ha 10 amivel el lehet kezdeni valamit .

Eleve a neten a nők hazudnak , mindent megtesznek , hogy hàtràltassák az ismerkedést .

Gondolom te az a fajta làny lehetsz akit csak tartanak mit egy öreg bort a vitrinbe és nem nyúlnak hozzà .

Gondolom ha még sex sem fordul meg a fejedben akkor hagy a témàt .

A férfiak ilyenek vizuàlisak és 1 dolog értheti őket .

Hiàba beszélek órákat egy nővel ha magamat àsom mert ő màr menne szobàra én még maradnék mert szeretem megismerni a leendőbéli nőt .

Tehàt , gondolkozz el azon , hogy érdemes e neked adni olyan embereknek esélyt aki nem annyira menő , de ellenében tudna szeretni ?

2013. júl. 28. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!