Hol "bújkálnak" a normális srácok Szombathelyen (és környékén)? Ja és miért a "plázacicákra és nem a normális / szerény / jófej lányokra buknak? L/idén 17
Figyelt kérdés
2013. júl. 27. 00:19
11/17 anonim válasza:
Itt is vagyok :)
amugy ja hol vannak az ilyeányok?
14/17 anonim válasza:
Ezt mi is kérdezhetnénk joggal!
15/17 A kérdező kommentje:
10. ? miért is? honnan szűröd ezt le rólam?
2013. júl. 28. 23:13
16/17 A kérdező kommentje:
aki esetleg magára ismer és nem egyből úgy ítélkezik h "fhúj nem szőke v ilyen/olyan" az ha akar írjon :)
2013. júl. 28. 23:29
17/17 anonim válasza:
10-es vagyok. Nem ítélkezek mások felett, ha nem ismerem őket, csak általánosításból írtam, mert csajok többsége ilyen, ha te nem vagy, akkor bocsánat. Normális srác vagyok, szoktam Szombathelyre menni, és ha érdekellek, akkor írj valamit ;P . 21/F Jah és nem bújkálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!