14-18 éves fiúk? Ismerkedni? Többi lent.
Helló.. :) sokszor írtam már ki ilyen ismerkedés "fazont" és mindig valami kocka, csúnya, és 20 éven feletti alak jópofizott be.. Nos most szeretnék valakit megismerni aki 18 és 14 év közt van és normális, esetleg szép is..
Én ez vagyok: [link]
Aki ír üzenetet, az rögtön így írja:
Kora:
Neve:
E-mailja:
Facebookja/Twitterje/Askja:
Kép róla:
Kösziii.. :)
Hát igen mert vadidegeneknek megadom az elérhetőségeim
Előtte azért sokat kell beszélgetni hogy ez előforduljon
És én honnan tudjam hogy te nem egy homár vagy aki talált egy random képet egy lányról?
Bocs hogy nyers vagyok de a "kérdés" szintje szerint válaszoltam
Méghogy ronda kockák.
Nem sértelek meg, szóval nem fogom bírálni a kinézeted, de kicsit gondolkodj mielőtt ilyenekt írkálnál.
1. RONDA VAGY
2. Ne kritizáld a nevet amit kitaláltam full random
3. HA 14-18 évig keresel fiút akkor 14 vagy ebben a korban otthon kéne ülnöd és disney channell-t nézned este 8-ig aztán alukálni kéne menni.
4. HA 14 vagy akkor max 15 éves fiút keress mert előfordulhat hogy vki azt mondja 18 közben 30 oszt elvisz Olaszországba prostinak akkor biza megnézheted magad
5. NE KERESS EZEN A HONLAPON FIÚKANEM TALÁN HÚZZ KI A STRANDRA (SZIGORÚAN ESTE 7-ig UTÁNA OTTHON A HELYED) ÉS OTT KERESGÉLJ AKKOR Látod LEGALÁBB ÉLETNAGYSÁGBAN NEM PEDIG KÉPEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!