Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 14-18 éves fiúk? Ismerkedni?...

14-18 éves fiúk? Ismerkedni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Helló.. :) sokszor írtam már ki ilyen ismerkedés "fazont" és mindig valami kocka, csúnya, és 20 éven feletti alak jópofizott be.. Nos most szeretnék valakit megismerni aki 18 és 14 év közt van és normális, esetleg szép is..

Én ez vagyok: [link]

Aki ír üzenetet, az rögtön így írja:

Kora:

Neve:

E-mailja:

Facebookja/Twitterje/Askja:

Kép róla:

Kösziii.. :)

2013. júl. 26. 22:56
1 2
 11/15 Mr. Asus ***** válasza:
most írnék valami nagyon szépet,csak 13-14 vagy ezért megkíméllek,és csak annyit írok hogy húzz a pi.csába
2013. júl. 26. 23:11
 12/15 anonim válasza:
Inkább vegyél elő egy nyelvtankönyvet, sokat segítene. Amúgy sem itt kéne lógnia egy ilyen korú kislánynak mint Neked. Amúgy az ilyenekre mondják később hogy kurtizán.
2013. júl. 26. 23:12
 13/15 anonim ***** válasza:

Tudod...én azt nem értem, hogy elvárod. hogy aki rád ír megadjon minden adatot te meg semmit (jó igaz eddig ez a legnormálisabb társkeresős kérdés, mert legalább azt leírtad mire vagy kiváncsi és van kép)

de istenem...naponta 1000 ilyen kérdés van, és egyiknél sincs ott, hogy hány évesek...meg legfőbbképp, hogy hol laknak (megye szintjén sem),lehet hogy az ország másik felén laksz..

így hogyan lehet elvárni hogy normálisak jelentkezzenek???

és bocsánat mindenkitől akit ezzel megsértettem, de most már elég bosszantó, hogy napi 3x kiírják ugyanazokat a kérdéseket (igen...szóról szóra ugyan az) és semmi nincs benne róluk....persze hogy így nem fognak írni...

2013. júl. 26. 23:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Kezdek meghülyülni a sok ismerkedős kérdéstől mert senki nem fogja fel:

Ismerkedés kategóriába az ismerkedéssel kapcsolatos kérdéseket kell feltenni és nem ismerkedni kell.

Ez egy kérdések feltevésére szolgáló portál nem társkereső.

2013. júl. 26. 23:20
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Minek kell csesztetni szegényt magatokkal foglalkozzatok már. Valamikor sírtok hogy jajj mennyivel jobb lenne ha csak úgy megkapnátok egy csajt, ilyenkor meg beszólogattok...
2013. júl. 26. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!