Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol lehet magyarként cigány...

Hol lehet magyarként cigány fiúkkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

2013. júl. 26. 21:45
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
52%
Te se vagy 100-as!
2013. júl. 27. 22:27
 42/48 anonim ***** válasza:

Azthiszem én most segítek neked :D

a Coronitába vagy a white angelba vagy Bed Beachbe szokott járni sok cigány mondjuk bármelyik discoba ami a hajógyárin van megfordul elég sok :) a 8.kerület vagy a kínai piac környéke vagy blaha esetleg keleti szerintem nagyon be ne menj a nyolcba pl a Magdolna vagy a Diószegi az nem ajánlatos még a nyugatiba van sok az aluljáróknál :D Hogy érd el hogy ők kezdeményezzenek? úgy mint a többi fiúnál rájuk mosolyogsz stb de szerintem ha tetszel nekik úgyis leszólítanak

2013. júl. 27. 23:21
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Azért tartom provokációnak mert semmi egyéb értelmét nem látom a kérdésednek. Te is tudod, hogy hol találhatsz cigány fiúkat...amiket leírtak helyszíneket, nem hiszem el, hogy magadtól nem tudtad volna...
2013. júl. 28. 02:17
 44/48 anonim ***** válasza:
38-as, van "komoly kapcsolat" (vegyesházasság) is, de meglátásom szerint az egyik fél ott feladja magát: vagy a cigány asszimilálódik, vagy a magyar cigányosodik el (ez gyakoribb), a gyerekek pedig általában a környezetbe szocializálódnak. Bár nekem van két félcigány távolabbi rokonom, róluk meg az jön le, hogy mintha nem találnák a helyüket...
2013. júl. 28. 17:01
 45/48 anonim ***** válasza:
Úgyhogy ha kérdező összejön eggyel, és tegyük fel, náluk nem szégyen magyarral járni( mert tényleg megvan az a réteg, akiknél igen, ők egyébként pont a módosabb, hagyományörző családok), akkor is el fogják érni,hogy a kérdező majd sajét magától fogja felvenni az életmódjukat, és mivel a szülei nem fogják jó szemmel nézni, majd leköltözik a telepre, de onnan már nem szabadul, ha kijönnek egyszer a felfogásbeli különbségek...ha pedig közéjük illeszkedik és nem bánja meg, akkor pedig a telepen éli le az életét pár félvér gyerekkel..nem 100%,hogy ez lesz, de elég gyakori ez a lefolyás...
2013. júl. 28. 17:04
 46/48 anonim válasza:
100%
Szégyent hozol a magyarságra.
2013. júl. 30. 19:58
 47/48 anonim válasza:

magyar vagyok de cigánynak tartom magam!

az összes magyar rasszista fa sszopó g eci ott roha djon szét ahol van

sok helyen vannak de közel kell kerülnöd hozájuk hogy kezdeményezzen...ha lehet akkor inkább jómódúval találkozz mert ha egy keményebbel találkozól és nem fogadol szót akor megbánod

2013. szept. 16. 18:50
 48/48 anonim válasza:
Rohadjon meg az, aki bőrszín alapján ítélkezik!
2019. szept. 18. 13:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!