Pasik! Áruljátok már el nekem, hogy mi vonz titeket egy kimért, csöndes nőben?
Az egy dolog, ha valaki szép, de mitől olyan vonzó nektek ez a típus? Mert van ilyen nő a környezetemben és a pasik
teljesen odavannak érte, noha ő nem ad nekik semmilyen pozitív jelzést. Nem bátorítja őket sehogy.A vidám, belevaló csajok meg miért uncsik?Szerintem ez igazságtalan.....
Sajnos nem így tapasztalom. Nem vagyok a társaság középpontja, ugyanakkor búvalb@s.zott sem. :) Egyszerűen csak nem találok megfelelő társaságot akikkel magától jönne a barátság. Szerintem pont, hogy a csicsergő butuska szeleburdi kislányok a nyerők.
22N
Meg azok akik nevetségessé tesznek mást, kritizálnak, hogy magukat isteni magasságokba emeljék. :)
Sok lány öntömjénezi magát... Cseppet sem reális képet adva önmagukról és beléjük szeretnek.
Milyen emberek társaságát keresed, hol tudsz feloldódni?
A kimért csendes, nem feltétlenül visszahúzódó.
Szerintem izgalmas, és olyan megfejtetlen.
Sok pasit sajnos csak addig érdekel egy nő, amíg az visszautasító. Egy kimért nő mindig visszautasító, legalábbis teljesen sosem elfogadó, így mindig oda vannak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!