Miért van az, hogyha szemezek egy fiúval, végül nem jön oda nem szólít meg?
Figyelt kérdés
Sokszor van az, hogy szemezek egy fiúval pl. vonaton. (40 perc az út) Végig szemezünk, flörtöl velem, és kölcsönöm, de nem szólít le. Ez miért lehet?
16/l
Légyszi kort és nemet is írjatok!! Köszi :)
2013. júl. 26. 14:29
1/11 anonim válasza:
Lehet van barátnője, és csak az önbizalmát növeli azzal, hogy viszonozza a flörtöt, veszi a lapot.
3/11 A kérdező kommentje:
Szinte sosem én kezdem. Sokszor csak észreveszem hogy figyel. Ránézek, elkapja a fejét. Megint érzem hogy figyel, ránézek és mosolyog rám....
2013. júl. 26. 14:32
4/11 anonim válasza:
Van bnője,félénk,nem gondolja komolyan.
17*F
5/11 anonim válasza:
Mert nyuszi mind!
A mai fiúk szerencsétlen félbúza, nyálas, nyávogó szerencsétlenek.
Elmúlt már a szőröstökű, macsó férfiak kora.
6/11 A kérdező kommentje:
Ha nem gondolja komolyan akkor miért csinálja? :$
2013. júl. 26. 14:44
7/11 A kérdező kommentje:
Nem szerencsétlen, ránézésre meleg fiúkkal flörtölök.. én sem őket keresem.
2013. júl. 26. 14:46
8/11 anonim válasza:
Mert a fiúcskák mostanában annyira kis besz*riak :))
9/11 A kérdező kommentje:
Kár, mert én nem vagyok az a kezdeményezős tipus..
2013. júl. 26. 18:57
10/11 anonim válasza:
Én ilyen alacsony, sovány fiú vagyok, egyszer végig engem bámult egy szép, formás csaj, de mivel semmi önbizalmam, így nem kezdeményeztem. Sokan mondták pedig, hogy szerintük bejöttem a csajnak, de én a mai napig kételkedem ebben, viszont tény, hogy azóta sem nézett egy lány sem olyan vágyakozva rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!