Lányok! Titeket miért irritál ez? Miért gáz az ilyen autó?
Sziasztok!
Pár éve kaptam egy seat cordobát apámtól akkor 17 éves voltam, jogsi miatt. Hobbiból elkezdtem tuningolni, szépítgetni, a végén már rengeteg pénzt öltem bele. Elég jól is néz ki.
A kocsi nagyjából így néz ki:
Gázrugós ajtón is gondolkodtam (nem olyan drága ha otthon készíted el.) de végül meggondoltam magam, tehát a gázrugós ajtót leszámítva kb így néz ki.
Nem vagyok felvágós, nem csajozásból csináltam, csak hobbiból. Mégis mindig azt kapom meg hogy egy páwa felvágós elkényeztetett apucipicifia vagyok... Csak a r*bancoknak jön be, ha egy értelmes lány meglátja egyből az jön le hogy fölvágós vagyok. Szerintetek? :/ Ez csak vidéken van így? :/ (Debrecen mellet lakom) vagy pesten is?
21/F
A kocsit nem csak "úgy" kaptam, apám használtan ADTA és az én pénzemből, én tuningoltam a barátommal, de főként egyedül
Az enyémről képet nem akarok kirakni, nehogy felismerjenek...
Nekem feltűnési viszketegséget sugall egy ilyen kocsi.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!