Miért van az, hogyha találok egy kedves, cuki, aranyos lányt az Pesten vagy Dunántúlon él? (Én hajdú-bihari vagyok)
Én rohadtul utálom, hogy Hajdú Biharból irnak nekem Zalaegerszegi létemre.
A Dunántúl az a Dunától Nyugatra van kérlek, tehát Hajdú Bihar megyeiként nem értem miért keresel Pestit, vagy Vasit Győrit Zalait Somogyit és Baranyait
Ja de amugy ez engem is zavar.
Én meg forditva szoktam lenni. Dunántúliként Szeged, Debrecen, Békéscsaba, Nyíregyháza, Mezőtúr stb környékéről ismerek meg szimpatikus embereket :((
Pedig szoktam használni a keresőt és rászűrök a Dunántúli megyékre, emberekre de akivel közös szimpátia is van és megfelelő lenne valahogy mindig az ország túlfelén lakik :(
Az én környezetemben rengetegen vannak akik elköltöztek ilyen olyan okból és ott "idegenben" találták meg a párjukat, hosszú évek otthoni magánya után. A mobil embernek sokkal több esélye van mint annak aki egész életét egy vidéki kisfaluban éli le.
Én eddig mindkét párom a társkeresőn szereztem és biztosan közrejátszott, hogy itt élek egy zsákfaluban a világ háta mögött ha járok is a városban az egy két gyors bevásárlás, semmi más. Szerencsére nekem bevált a társkereső, ma már elég rutinos vagyok csak sajnos egyre katasztrófálisabb a kínálat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!