Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogyha találok...

Miért van az, hogyha találok egy kedves, cuki, aranyos lányt az Pesten vagy Dunántúlon él? (Én hajdú-bihari vagyok)

Figyelt kérdés
Simán el tudnék ezekkel a lányokkal egy kapcsolatot is képzelni, de ez a táv kikészít.
2013. júl. 26. 03:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én rohadtul utálom, hogy Hajdú Biharból irnak nekem Zalaegerszegi létemre.

A Dunántúl az a Dunától Nyugatra van kérlek, tehát Hajdú Bihar megyeiként nem értem miért keresel Pestit, vagy Vasit Győrit Zalait Somogyit és Baranyait

2013. júl. 26. 14:21
 12/16 anonim ***** válasza:
Bocsi nem irtam semmit, vissza az egész félreolvastam. xD
2013. júl. 26. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:

Ja de amugy ez engem is zavar.

Én meg forditva szoktam lenni. Dunántúliként Szeged, Debrecen, Békéscsaba, Nyíregyháza, Mezőtúr stb környékéről ismerek meg szimpatikus embereket :((

Pedig szoktam használni a keresőt és rászűrök a Dunántúli megyékre, emberekre de akivel közös szimpátia is van és megfelelő lenne valahogy mindig az ország túlfelén lakik :(

2013. júl. 26. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Pesti vagyok, és én is 90%-ban vidéki srácokat találok... (a legjobb, hogy így az ország területéről bármerre, Balatonnál, Nyíregyházán, Pécsett...nyugat, kelet, dél, bármi...csak pesti nem, vagy alig)
2013. júl. 27. 21:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Cseréljünk már aki talált Dunántúlról srácokat az irjon cserébe tudok adni Pestit, Tiszántúlit meg a kettő közöttit :D
2013. júl. 28. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Az én környezetemben rengetegen vannak akik elköltöztek ilyen olyan okból és ott "idegenben" találták meg a párjukat, hosszú évek otthoni magánya után. A mobil embernek sokkal több esélye van mint annak aki egész életét egy vidéki kisfaluban éli le.

Én eddig mindkét párom a társkeresőn szereztem és biztosan közrejátszott, hogy itt élek egy zsákfaluban a világ háta mögött ha járok is a városban az egy két gyors bevásárlás, semmi más. Szerencsére nekem bevált a társkereső, ma már elég rutinos vagyok csak sajnos egyre katasztrófálisabb a kínálat :(

2013. júl. 28. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!