Nem értem, miért nem volt még barátom? .
Figyelt kérdés
Eddig egy ember se mondta rám, hogy csúnya lennék, noha én még sohasem láttam magam szépnek. Értelmesnek gondolom magam, és vicces is tudok lenni. Nem értem, miért van az, hogy az összes olyan korombeli lány kapós, aki full smink, buta és minden héten más pasival elégíti ki vágyait.. Az értelmeseket miért nem veszik észre? Nem vagyok öntelt, de tudom, hogy meg van a magamhoz való eszem, de ezt még nem vette észre senki.. Ha kell képet küldhetek üzenetben, csak írjátok le, hogy hol laktok! :)2013. júl. 25. 20:30
11/15 anonim válasza:
Mert ide írsz. Ha kapcsolatot akarsz mozdulj ki sokat, mosolyogj, és légy nyitott. Ha olyan vagy amilyennek írtad magad, eljön a te időd is:)
12/15 anonim válasza:
Képet küldhetsz ide is Hatvan közelében lakom.
13/15 anonim válasza:
Küldj képet ide is! BAZ megyében lakom. :)
14/15 anonim válasza:
Küldheted a képet! Bukaresten lakok 16éves vagyok és még sose volt pasim,de olyanok nem is kellenek akik az ilyen libákra buknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!