13 évesen lehet Barátom?
Az a baj hogy a társadalom nagyon befolyásolja (főleg) a lányokat. Vannak olyanok akik azt mondják 18 alatt ne legyen barátod, van aki azt mondja hogy 13 évesen már ciki ha nem szexeltél. Mindkettő dolog eszméletlenül nagy hülyeség. Ha szeretnél pasit, akkor nyugodtan vágj bele akár 12 évesen is. Nagyon szép dolog a szerelem, ne maradj ki semmiből. De mindent ésszel.
Tipp: A szüzességed elvesztésén csak akkor gondolkodj hogy ha úgy érzed hogy megtaláltad azt a fiút akiben megbízol és készen állsz vele együtt megtenni az első nagy lépést az életben. Anyukád véleménye is nagyon fontos, ő vele is majd beszéld meg. Eléggé kínos téma, de titokba semmiféleképp ne csináld. Ez persze még odébb lesz mert még csak 13 vagy, de érdemes megfogadni ezt a tanácsot.
Köszönöm a válaszokat :) nagyon rendese vagytok ^_* ...de miért van az,ha a közelemben van,majd kiugrik a szívem,és mekegek mint egy kecske? tegnap ráírtam facebookon és ő meg megkérdezte,hogy nem-e mennék-e vele egy kiállításra :) én persze igen mondtam^^ egy kis ideig még meg sem tudtam szólalni...köszönést is elhibáztam :D így köszöntem
-Szeree..vagyis szia :) ő erre elmosolyodott és köszönt :)
végig mellettem volt,beszélgettünk :) mesélt magáról és én is magamról :) de annyira elpirosodok ha meglátom :) miért van ez? ..a legjobb haverja az én utcámban lakik :) azt mondja,hogy órákat tud rólam mesélni :) lehet,hogy szeret?
Ne azért legyen, mert másnak is van. Csak ne "facebook kapcsi" legyen, hogy mennek a nyáladzások fészbukon. Meg ne csináljatok hülyeséget, gondolom, tudod, hogy mire gondolok.
13/f
Persze, hogy lehet pasid.:) De persze ne azért, mert úgy érzed muszáj, hanem azért mert tényleg szerelmes vagy. Persze a kommenteidből látom, hogy tényleg az vagy.^^ Lehet hogy a srácnak is bejössz, elvégre elhívott randira.:)
Mitől félsz? Ha ismered a srácot, és rendes, akkor minden oké lesz.:) Soook sikert és drukkolok nektek.:)
Na és most én egy picit kiakadok. Az addig oké, hogyha valaki szerelmes és jár valakivel 13 évesen, de az nem oké, hogy valaki a fejébe vette hogy attól lesz menő, hogy 13, rábeszél egy srácot hogy járjanak, aztán kiírja a fb-ra, hogy kapcsolatban. Aztán játssza két hétig az agyát, utána dobja a srácot, és ki írja fb-ra egyedülálló, aztán hagyja magát sajnáltatni.-.-
És akkor én mi vagyok, hogy évesen még nem volt barátom??? Éretlen? Mert én még egy sráccal sem jártam, mert nekem még korai, és nem érzek szerelmet jelenleg senki iránt. :S
szóval nekem ennyi a meglátásom.:) Remélem egy kicsit segítettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!