Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 13 évesen lehet Barátom?

13 évesen lehet Barátom?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok ..még egy barátom sem volt mert nem éreztem magamat olyan nagynak,pedig már sokan kérdezték 12 évesen is ,de én nem mertem senkivel járni :/ nem nagy kapcsolatra gondoltam..csak már majdnem minden 13 éves lánynak legalább volt 1 pasija :/ most tetszik egy fiú...a fiú meg szépnek gondol engem és tetszem neki ..15 éves ...neki nagyon sok csaja lehetett mert helyes :$ de én......én meg félek...fogalmam sincs mitől...de félek ;( szerintetek mit csináljak?

2013. júl. 20. 14:36
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő: még nem voltál szerelmes?
2014. márc. 31. 19:10
 22/23 anonim válasza:

Nekem sem volt még barátom. (17/l) És szerintem még nem voltam szerelmes. Volt olyan, hogy tetszett valaki, de ezt nem jó összetéveszteni a szerelemmel. Mert nem az volt. Ilyen fiatalon csak nagyon kevesek találják meg a társukat. Ha neked sikerült, örülök neki.

Nem jelent semmit, ha még nem volt kapcsolatod. Nem kell mindig a szerelemmel foglalkozni.

2014. ápr. 6. 17:57
 23/23 anonim válasza:

Kedves kérdező megtisztellek azzal, hogy válaszolok :D

Am szerintem SEM korhoz kötött, hogy mikor kezdesz el egy fiúval járni, de ha lehet ne tizenévesen :DDDDDD

Am a "jelei" amit küld neked abból már szinte biztos, hogy tetszel neki!!! Szóval csak hajrá!!

(Jó lenne, ha most velem is ez lenne ) :Ddd

2016. szept. 9. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!