Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedhetnék igényes...

Hol ismerkedhetnék igényes férfiakkal?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,akinek egzisztenciája van.Nem vagyok egy szépségkiràlynô,inkàbb csak àtlagos.Nincsenek millióim,hogy vagyonokat költsek a külsõmre és megnelenésemre,de próbàlok mindig csinos és igényes lenni.az igazi férfiak mégsem vesznek észre.Milyen helyre menjek,ahol igényes férfiakkal ismerkedhetnék?akàr konkrét helyet,ötletet is írhattok.köszönöm a hasznos vàlaszokat:)
2013. júl. 25. 14:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha dobod a netes keresést, akkor max. a bankban, de az meg fura, hogy ügyfélként bemész oda, aztán csak pasiznál ott... :D
2013. júl. 25. 21:25
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem fura. "Számlát nyitna?" Kérdező: "Nem, a lábamat."
2013. júl. 26. 06:05
 13/15 Wadmalac ***** válasza:

#8:

"És különben hogy jöttök ahhoz,h ismeretlenül pénzéhes libának hívjatok?!közel nincs így!legkõzelebb gondolkodj,mielõtt leírsz valamit!"

Legközelebb te gondolkodj, mielőtt leírsz valamit.

Beleolvastál már apróhirdetésekbe? Az igényes pasit keresek, jó egzisztenciájú párt keresek stb. a luxusprostik hirdetésének fedőkódja.

Az egész kérdésedből az jön le, hogy pénzeszsákra hajtasz. Akkor mit vársz válaszként?

Ha nem ez volt a célod, akkor tanulj meg fogalmazni.

Addig pedig tessék, itt az álompasid:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. júl. 26. 06:48
 14/15 anonim ***** válasza:
A bankban a bankos csajok pasiznak. Kérdezniük sem kell, mennyit keresel, ott van az orruk előtt a monitoron.
2013. júl. 28. 23:08
 15/15 anonim válasza:

# 13

Jó a válaszod, amikor a linkre kattintottam, szakadtam a röhögéstől! :D

2013. júl. 29. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!