Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol ismerkedhetnék igényes...

Hol ismerkedhetnék igényes férfiakkal?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,akinek egzisztenciája van.Nem vagyok egy szépségkiràlynô,inkàbb csak àtlagos.Nincsenek millióim,hogy vagyonokat költsek a külsõmre és megnelenésemre,de próbàlok mindig csinos és igényes lenni.az igazi férfiak mégsem vesznek észre.Milyen helyre menjek,ahol igényes férfiakkal ismerkedhetnék?akàr konkrét helyet,ötletet is írhattok.köszönöm a hasznos vàlaszokat:)
2013. júl. 25. 14:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Mit nyújtasz? Hány nyelven beszélsz?
2013. júl. 25. 14:53
 2/15 anonim ***** válasza:
Oké, a külsődről sokat tudunk, de belül te is olyan vagy mint akit keresel? Amúgy szerintem az elittars.hu val próbálkozz!
2013. júl. 25. 14:55
 3/15 anonim ***** válasza:
maestro pub ma este 8
2013. júl. 25. 14:55
 4/15 anonim ***** válasza:

1.# :'D

Igényes alatt a csápoló csontváz partyarcokra gondolsz?

A baráti társaságommal többnyire igényes-fiatalos pesti kocsmákba járunk, vagy házibulikba, esetleg koncertekre.

2013. júl. 25. 14:56
 5/15 anonim ***** válasza:
50%

"Olyanra gondolok,akinek egzisztenciája van.Nem vagyok egy szépségkiràlynô"

Tudod igényes férfinak, igényes nő jár. Te nem vagy az, egy átlag pénzéhes liba vagy. Akkor mit akarsz? Ha legalább szép lennél úgy talán érnél valamit, de így...

2013. júl. 25. 15:09
 6/15 anonim ***** válasza:
0%

nem mondom h sznob vagyok, de minden nap másik autóval járok edzőterembe.

az ilyen típusú lányokat, mint a kérdező, messziről kerülöm, vagy ha szükségem van testi kapcsolatra, akkor max arra jók.

lehet durván hangzik, de én is , és az ismeretségi körömben minden ilyen férfi,csak erre használja az ilyen gondolkodású nőket.

ismered? zsák a foltját???

te, max ezzel a gondolkodással, egy olyan pasit fogsz tudni szerezni, aki max felcsinál, h legyen egy középszerű felesége, gyerekkel, de melletted lesz 2-3 szeretője is, és ha szóvá teszed, mehetsz a fenébe.

ahogy mi élünk, itt már nem így ismerkednek az emberek, h mennyit keresel...

bárhol kiszúrja magát ez a réteg, öltözködés, autó, vagy csupán a beszéd, megjelenés által....de az ilyen féléket is mint a kérdező.

2013. júl. 25. 15:10
 7/15 Wadmalac ***** válasza:
83%

Sajnos nekem erről azok a lányok jutnak eszembe, akiknek a beszélgetés első öt percében feljönnek a milyenautódvanmennyitkereselmekkoraházadvan kérdések. Na ezeket lendületből szoktam lerázni.

Nekem ne az egzisztenciámat szeressék.

2013. júl. 25. 15:19
 8/15 A kérdező kommentje:
Kedves 5.,6.,7. válaszolòk! Valamit nagyon félre értettetek!nem milliomos férfiakat keresek,az egzisztencia nem feltétlenül csak ezt jelenti.És különben hogy jöttök ahhoz,h ismeretlenül pénzéhes libának hívjatok?!közel nincs így!legkõzelebb gondolkodj,mielõtt leírsz valamit!
2013. júl. 25. 15:28
 9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok privát üzeneter,de interneten nem ismerkedem:)
2013. júl. 25. 15:30
 10/15 anonim válasza:
Van egy Hummer típusú gépjárművem. Nem akarsz töcskölni?
2013. júl. 25. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!