Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem merek vele beszélni....

Nem merek vele beszélni. Hogyan tegyem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik és már be is jelöltem őt a facebook-omon. De már régóta figyelem őt egy kamu fb.-vel hogy mit csinál. Most is fönt van , tehát elérhető. De nem igazol vissza. Nagyon paranoiás vagyok és türelmetlen..:/ Meg hiányzik sajnos a bátorítás is . Nem merek vele beszélni se.. hogyan erőltessem meg magam ezen?

2013. júl. 24. 22:13
 1/4 anonim ***** válasza:

ha nem jelöl vissza, hagyd az egészet

ha te is tetszenél neki, már rég visszaigazolt volna

2013. júl. 24. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy mi ez az internetes társkeresés mánia de undorító egy dolog. Bár, te tudod, hogy mit csinálsz. Tőlem nem kapsz bátorítást... Smárolni is gépen fogsz vele igaz?
2013. júl. 24. 22:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Beszélj vele, a kamu fb-on, ha látod, hogy bejösz neki, akkor áruld el ki vagy... :) Ismerek olyan embereket, hogy azért nem igazol vissza mert nem ismer.
2013. júl. 24. 22:26
 4/4 A kérdező kommentje:
már visszaigazolt.
2013. júl. 25. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!