Melyik képen jövök be jobban?
2013. júl. 24. 20:10
11/23 anonim válasza:
A második jobb lenne, de a piercing meg a túl sok festék sokat ront rajtad.
12/23 anonim válasza:
Mi az a szádon? Eltalált egy második világháborús gránát repesze?
14/23 anonim válasza:
a második kép sokkal jobb.:) csak az a piercing nem jó helyen van.:( nem szép ott.:(
16/23 A kérdező kommentje:
az ott egy pc
és én kértem óda
ott egyedi
minden kinek vagy bal felső ajak vagy mostanában jobb alsó
nekem egyedi nagyon kevés ember meri ott be vállalni mert merész és fájdalmas :)
2013. júl. 24. 20:29
17/23 anonim válasza:
"nekem egyedi nagyon kevés ember meri ott be vállalni mert merész és fájdalmas :)"
Inkább azért, mert ronda. Ne rondasággal akarj egyedi lenni, hanem személyiséggel.
18/23 anonim válasza:
Sorry, de nekem egyik képen se jössz be :/
19/23 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nem mindegy, hogy hogy néztél ki 3-4 év és ismeretlenek szerint most?! A kérdés fölöslege és értelmetlen.
Az óda az egy műfaj. Forró grillsütőre feküdni szintén merész és fájdalmas, ezért kevesen vállalják be (és csak részegen), mégsem mutat jól. :)
20/23 anonim válasza:
2 jobb, amúgy
elsőn majdnem olyan pulcsid van mint nekem. :$ xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!