Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit akarhat egy legalább 45...

Mit akarhat egy legalább 45 éves nő egy alig 30 éves "kisfiútól"? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

Éppen vonattal utaztam, mikor leült az előttem lévő kettes ülésre× ez a kb. 45 éves nő, és az út hátralévő kb. 200 km-én még ha kisebb megszakításokkal is, de végig engem bámult. Napszemüveg volt rajta, na de annyira nem volt sötét a lencséje, hogy ne lássam a tekintete irányát (az a poén, hogy pont azután tette fel, mikor leült, felszálláskor még nem volt rajta, azt az üléssort meg nem érte napsütés)..

Egy kicsit azért jól esett, hogy végre egy nő, aki nem nézett levegőnek, mert még soha nem volt barátnőm, de jobban örültem volna, ha legalább egy 10 évvel fiatalabb nő teszi ugyanezt.

Nem is akartam volna tőle semmit. Meg jobban belegondolva, mire én megérném a 45. évemet, addigra ő már 60-on túl lenne.

× Ilyen kocsin utaztam:

[link]

Én a négyes ülés ablak felőli jobb oldalán ültem, a nő meg az előtte lévő kettes ülés ablaktól távolabbi ülésén volt, így az ülések között akadálytalanul tudott bámulni.

2013. júl. 24. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát. Azért igazáén megdughattad volna.
2013. júl. 24. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:

na ugyan mit akart, szerinted? nem a kort kell nézni

szóval csak szexet akart, ez baj? hát ritka, de ő akart Téged, szóval csak dugni akart Veled

jó is az, szegény nem jött össze N

2013. júl. 24. 14:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Azert mert nezett miert akart volna "dugni"??

Lehet, hogy volt benned valami fura, azt nezte. Ne legyetek mar ennyire ostobak.

De nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy :

MI AZ HOGY ALIG 30 EVES KISFIU???? ez most komoly? 30 evesen te hol vagy mar kisfiu?????? Es azert ennyi idosen mar igazan lehetne valami kapcsolatod, nem bunkosagbol irom.

2013. júl. 24. 15:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért raktam idézőjelek közé, ha esetleg elkerülte volna a figyelmedet. Hozzá képest bizony "kisfiú" vagyok, hiszen pár év híján akár az anyám is lehetne.
2013. júl. 24. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Mar miert lennel hozza kepest kisfiu? Szerintem nem normalis , az a ferfi aki kisfiunak kepzeli magat egy idosebb no mellett..
2013. júl. 24. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!