Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudunk beszélgetni, miért?

Nem tudunk beszélgetni, miért?

Figyelt kérdés
Van egy csaj akivel eljárok beszélgetni , sétálni de amikor együtt vagyunk nem jön elő téma nem tudunk beszélgetni mi ennek az oka ? Nem ismerjük még egymást annyira . Mit csináljak ??
2013. júl. 24. 12:33
 1/8 anonim ***** válasza:

Szóval eljártok beszélgetni de nem beszélgettek közben? :D

Talán beszéltesd, mondjon el mindent a napjáról, stb.

2013. júl. 24. 12:34
 2/8 A kérdező kommentje:
ez megvan azon kívül mizujs hogy telik a nap mit csinálsz nem jön más közben. Nem tudom h érted e nem jön elő téma .
2013. júl. 24. 12:45
 3/8 anonim ***** válasza:

Tanulj meg beszélni

Nem olyan nehéz

Én egyszer "beszélgettem" egy lánnyal akinél 10 percig csak én beszéltem mire felbátorodott de előtte a bólogatáson és mosolygáson kívül máshogy nem reagált

2013. júl. 24. 12:46
 4/8 A kérdező kommentje:
JÓ ezt én értem akkor te biztosan király vagy az ilyenekben de pontosan ami eszedbe jött azt mondtad ?
2013. júl. 24. 12:48
 5/8 anonim válasza:
Egyszerüen legyen önbizalmad,legyél laza és természetes...ne agyalj sokat azon,hogy mikor mit mondj.
2013. júl. 24. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát persze ami az eszembe jutott de azért nem mindent

Ha eszedbejut valami az adott helyzetről kimondod

Mesélj valamit magadról de folyton kérdezd őt hogy érezze hogy jelen van a beszélgetésben

2013. júl. 24. 13:03
 7/8 anonim ***** válasza:

...

vaaaaaaagy hanyagold, én legalábbis azóta jobban vagyok amióta azon embereket ignorálom, kikkel nem tudok beszélni :D

2013. júl. 24. 16:24
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. aug. 3. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!