Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, titeket mennyire...

Lányok, titeket mennyire idegesít, ha az utcán leszólít titeket egy srác?

Figyelt kérdés
Persze udvarias, meg normálisan néz ki. Elmennétek-e vele valahova/randira?

2013. júl. 23. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dehogy mennék!
2013. júl. 23. 21:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Én már leszólítottam és azt mondta, hogy idegenekkel sehova.

Ez volt szánalmas életem története.

2013. júl. 23. 21:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha kulturált módon nyilvánulna meg, és nem ilyen ócska csajozós dumával, lehet egy üdítőbe benne lennék. Inkább szólítson meg az utcán mint facebookon írjon rám...
2013. júl. 23. 21:59
 4/13 anonim ***** válasza:
egyetértek 3-al :)
2013. júl. 23. 22:01
 5/13 anonim ***** válasza:
3.-ik válaszoló miért nem jó a Facebook?
2013. júl. 23. 22:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha szimpatukus, kultúrált (nem azzal a béna csajozos dumával szólítani mint pl. Hogy "szia cica, van gazdád?" , stb.) és ha jó lenne a kisugárzása meg külsōre is vonzónak találnám (ne legyen páva, JB utánzat, kigyúrt állat) akkor biztos szivesen meginnék vele egy üdítōt. :)
2013. júl. 23. 22:04
 7/13 anonim válasza:
Én elég bizalmatlan vagyok és zavarba is jövök, de ha valaki rendes, udvarias, ápolt, normálisnak néz ki és nem a süket dumát löki, akkor egy bambi belefér valami nyilvános (!!!) helyen.
2013. júl. 23. 22:06
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kort még tudnátok írni hozzá? :)
2013. júl. 23. 22:08
 9/13 anonim ***** válasza:
Mert az élet a facebookon kívül zajlik... Meg ott mindenkinek nagy arca van... Jó én nem azt mondom, ha valaki neten próbál meg ismerkedni akkor elhajtom, persze ismerkedem úgy is, de én nagyobbra tartom azokat a pasikat, akiknek élőbe legalább akkora dumálókájuk van mint facebookon.. Ez most olyan kérdés egyébként, hogy minek menjünk randizni? Ott a facebook... Minek találkozzun?. Ott a facebook. Minek menjünk el a barátokkal sétálni? Ott a facebook.. Én a fiatalságomból nem arra szeretnék emlékezni hogy húúú de király volt facbookoztam meg ööö... facebookoztam. De nagyon jó volt. 3. voltam.:)
2013. júl. 23. 22:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Az attól függ. :D Ha épp sietek valahová/ nem vagyok a toppon, akkor valószínű nem állok le vele sokat beszélgetni. Bár ha épp adottak a körülmények akkor se biztos, mivel én is könnyen zavarba jövök ilyen helyzetekben. :D De ha tényleg szimpatikus és látszik, hogy normális, nem "tróger", akkor oké lenne. :) Amúgy nem értem egyesek minek mondják, hogy olyanokkal akik az utcán szólítják le őket nem állnak szóba, nem ismerkednek, mert ki tudja milyen kétes alakok, hiszen a neten sokkal rizikósabb ismerkedni, itt bárki annak adja ki magát akinek akarja, én inkább ismerkedek személyesen, mint neten. 19/L
2013. júl. 23. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!