Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ronda pasi vagyok miért nem...

Ronda pasi vagyok miért nem jönnek be a ronda csajok?

Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 12:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hát vagy lejjebb adod a mércét , vagy valószínűleg nem fogsz találni senkit.

De ha elég kitartó vagy még az is lehet lesz 1 olyan szép lány akinek bejössz valamiért..

Csak ez lehet , hogy 100-ból 1 de akár 1000-ből 1 is lehet.. Ehhez meg elég durva kitartás kell.. :)

De azért hajrá!

2013. júl. 23. 13:44
 12/13 anonim ***** válasza:

Ja hogy te már az összes csajt megkérdezted.

Egyszer én is terveztem egy ilyet, de csak 260 lány véleményéig jutottam. Abból 2-nek tetszettem egy pedig őszinte volt :D

Szóval szerintem még számodra is van remény

2013. júl. 23. 13:59
 13/13 anonim válasza:

A hozzáállásoddal van a legnagyobb probléma.Túl magasra rakod a mércét, persze ezzel nem azt akarom mondani,hogy gyere össze olyan lánnyal,aki egyáltalán nem tetszik, de várni a tökéletes nagy ő-re, akinek szőke haja,kék szemei és bomba teste van,lássuk be egy jó nagy illúzió.

Hogy várhatod el másoktól, főleg szebb lányoktól,nőktől,hogy elfogadjanak olyannak,amilyen van, ha neked se jönnek be a ronda lányok.Sokszor látok olyan párokat ,hogy ronda csaj helyes pasival van és fordítva és erre írhatnád,hogy a pénz is közre játszik, ami bizonyos esetekben igaz is lenne, de azért ezek között a párok között java részt boldogokat látok ,hogy miért ? Mert ismerik egymást, olyannak szeretik a másikat amilyen, s az a másik lehet ronda vagy helyes, ha jobban ismered, ha méltóztatsz esélyt adni talán még az is előfordulhat,hogy pozitívan fogsz csalódni az illetőben.Persze ez leginkább akkor szokott működni,hogy ha valamennyire a szimpátia jelen van a két ember között. Két esetet mondanék ami velem esett meg. Az első: én is találkoztam már olyan emberrel, akiről, mikor először megláttam az volt a véleményem ,hogy "hú", mert pattanásos volt, hatalmas nagy szemüveggel, kapafogakkal ,aztán megismertem és egyre szebb lett, a végén már úgy áradoztam róla,hogy az a helyes csaj, közbe egyáltalán nem volt helyes, sőt. A hú kategória volt ,de a végén nem ez számított, aztán megváltoztatta a frizuráját, lecserélte a szemüvegét, változtatott magán és kinyílt neki a világ, már nem lehetett volna azt mondani rá,hogy az a csúnya lány

A második eset : ez a fordított eset, velem történt meg, engem néztek le, de úgy ám,hogy az vajmi önbizalom romboló élmény volt ,aztán egy iskola beadandó révén együtt kellett dolgoznunk két hétig és egy idő után azt vettem észre,hogy megváltozott rólam a véleménye, kezdetben fintorogva nézett rám, aztán meg elkezdett dicsérgetni, és meg is mondta ,hogy megkedvelt, pedig más milyennek gondolt ,azt hitte sznob vagyok és közbe nem. De a legnagyobb meglepetést számomra az okozta,hogy még a beadandó lejártával is tartottuk a kapcsolatot ,sőt még azt is mondta,hogy de gyönyörű vagyok, holott ez egyáltalán nem igaz és mégis jól esett,hogy valaki nem a ronda lányt látja bennem, ahogy nyilván az előző példánál is jól esett a csajnak,hogy a végén nem úgy mutattam be bárkinek is,hogy itt ez a csaj...,hanem kedvesebben.

Tudom,hogy ez nem feltétlen volt válasz a kérdésedre, de ezzel csak azt szerettem volna érzékeltetni,hogy nem feltétlen kell összejönnöd olyannal, aki rohadtul nem tetszik, de az esélyt megadhatod ,hogy megismerd, mert ha párkapcsolat nem is, de egy barátság simán elképzelhető, s nem minden esetben az a helyes megoldás,ha vársz a tökéletesre, mert sajnos tökéletes nő/férfi azaz tökéletes ember nem létezik, a látszat sokszor csal.

Ennyit akartam még elmondani. Remélem azért nem fogsz haragudni nagyon, nekem ez a véleményem, persze azt nem mondanom,hogy nekem a ronda pasik jönnek be, de nem is állítottam soha mércét magamnak,mert tudom,hogy úgy se érne semmit :) Nekem csak az számít,hogy a másikban fogjon meg valami és ezt viszont lássam ő benne is és persze kék szeműek előnyben :D na viccet félretéve remélem azért hasznos volt ez a kis hosszúra sikeredett vélemény és remélem,hogy megtalálod a számodra ideális párt, akit kívül-belül ismersz és szeretsz.

:)

2014. máj. 2. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!