Ronda pasi vagyok miért nem jönnek be a ronda csajok?
Azert mert neked a szep lanyok jonnek be,a ronda csajoknak a szep fiuk.
Amuhy kinek jonnek be a ronda csajok? :-)
Itt a képlet:
Ronda pasi - Senki/ronda csaj
Átlagos pasi - Átlagos csaj/Jó csaj
Helyes pasi - Jó csaj/homokos=helyes pasi
Nagyok az elvárásaid,magadhoz képest!
Ezért nem talál sok ember magának barátot/barátnőt,mert nagyok az elvárások,persze előtte tükörbe kéne nézni.
Nem várhatod el egy szép lánytól,hogy ronda pasival kezdjen hiszen te se kezdenél ronda lánnyal.
Nem tudom,hogy nézhetsz ki,de sok olyan ember rondának látja magát aki közben nem is az! Csak önbizalom hiányos.
Mondjuk kéne egy hajforma változtatás más öltözködés és már jobb!
Én iszonyat ronda csajnak tartottam magam aztán a bnőim,húgom elmondta,hogy kicsit foglalkoznom kéne a külsőmmel,hogy igényesebben nézzek.Igazuk volt elmentem kozmetikushoz szépre megcsinálta a szemöldökömet,a hajamat más milyenre vágattam,sokkal színesebben öltözködtem és kihangsúlyoztam azt amim jó pl a mellem szép így nem rejtegetem,jó nincs annyira kint mint a kisp.csáknak.
De sokkal jobban elfogadtam magam és mások is megjegyeztek ezt azt rólam,ami jól esett!
21/L
De te legalább belátod hogy valami nem stimmel...
Amúgy nem nagyon tehetsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!