Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szóljak hozzá?

Hogyan szóljak hozzá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány, aki az őrületbe kerget, olyan jól néz ki. Egy vonaton szoktunk utazni, direkt nem mondom, hogy mindig, mert havonta ha ötször látom az sok.Már amint először megláttam, nagyon megtetszett. Ráadásul mindig könyvet szokott olvasni, ami ma már nagyon ritka dolog egy lánytól, fiútól meg főleg. Még korban sem túl fiatal, vagy túl idősebb, ránézésre két év ha esetleg van köztünk.

A félreértések elkerülése végett, én nem egy szűzkisfiú vagyok, aki azt kérdezi, hogy hogyan kell csókolózni!!!

Volt már több barátnőm is, de mindnél egy ismerősöm bemutatott nekik, és így egy ásónyommal beljebb voltam a flörtben (honnan ismered őt stb stb). De így ismeretlenben még soha nem mentem oda. Nem akarok tolakodó lenni, vagy megijeszteni. Már összeszedtem a bátorságom, hogy leülök mellé a vonaton, és megszólítom, csak azt nem tudom mit mondjak, hiszen az emberek nem szólnak ahhoz aki melléjük ül a vonaton.

Kérlek adjatok valami tanácsot, mert komolyan megőrít az a lány.

Köszönöm :)

2013. júl. 22. 19:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igaz, ott a pont.

Akit érdekel, itt beszámolok róla, hogyan sikerült :)

2013. júl. 22. 20:44
 12/14 A kérdező kommentje:
Igazából nem is attól parázok, hogy elküld, mert abból már szerintem kinőttem. Attól, hogy mint a baj, úgy minden jó lány sem jár egyedül... Meg ha kiderül, hogy van pasija, meg nem is illünk össze, akkor azok után mit csináljak, ha megint látom? Elforduljak? Szóval ezért rágom a körmöm :S
2013. júl. 22. 22:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Akkor utána pontosan ugyanazt csinálod, amit eddig. Azaz kb. semmit. :)

Elfordulni, meg ilyesmi felesleges. Minek? Inkább köszönsz neki, ha amúgy normális volt, majd foglalkozik mindenki a saját dolgával.

De egyébként azt javaslom, hogy ne erre az esetre készíts tervet, hanem inkább a másikra. Ez ráér, és kevésbé bonyolult.

2013. júl. 22. 22:18
 14/14 A kérdező kommentje:
Milyen másikra? :)
2013. júl. 22. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!