Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Különcként mit kezdjen az...

Különcként mit kezdjen az ember magával?

Figyelt kérdés

Introvertált típus vagyok, nincs egy ember sem, aki teljesen ismerne. Ha valaki közelebb akar kerülni hozzám, azt ellököm magamtól. Egyedül egy olyan embert ismerek csak, aki hasonló beállítottságú, mint én, de ő a saját nememből való.

Szeretek egyedül lenni, beletemetkezni a rajzba, a fotózásba vagy éppen egy könyvbe, a zenébe vagy a naplómba, ésatöbbi.

Más zenei ízlés, más világnézet, más a gondolkodás is.

Mindenkiben saját magam keresem, ezért nem érdekelnek az emberek, mert még nem volt szerencsém egy csendesebb, visszahúzódóbb egyénnel megismerkedni. Nem azért tettem fel a kérdést, mert itt akarom megtalálni, inkább az érdekelne, hogy aki hasonló helyzetben volt, hogy alakultak a dolgai, hol és miként talált rá a szerelem?

#különcség #bigfuckingproblems
2013. júl. 21. 23:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nem akarlak elkeseríteni de ahogy telik az idő csak rosszabb lesz
2013. júl. 21. 23:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
1-esnek igaza van. Nekem is egyre rosszabb lett, míg végül baromira elkeseredett lettem hosszú távon és végül depressziós. A mélypont eltartott úgy fél évig. Lassan már összeszedem magam úgy érzem, nagyon nehezen ismerkedem amúgy de mégiscsak szükségem van emberi kapcsolatokra, ami jelenleg elég kevés és nem is túl mélyek. Ezen próbálok változtatni amennyire csak tudok.
2013. júl. 21. 23:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én talán még ennél "rosszabb" is vagyok. szerintem nem a szerelemtől kéne várni a csodát. meg úgy semmitől se... nekem sokat segített Papaji, Sri Ramana Maharshi, Adyashanti, E. Tolle, meg a magyar A.J.Christian. Nem abban, hogy extrovertált legyek, vagy nagy társasági arc vagy bármi ilyen... Ha gondolod nézz utána kik ők, olvass tőlük, nézz videókat... Amiket itt írtam, nem ennek a csoportnak a témakörébe tartozik, de remélem, hogy ez nem nagy vétek. :)
2013. júl. 21. 23:38
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

összehozott a sors valakivel, aki hasonlít rám, és teljesen megért... mellette meg tudok nyílni teljesen. nem különcként kezel, hanem különlegesként. megfelelő ember kérdése.

21l

2013. júl. 22. 01:14
 5/10 anonim ***** válasza:

Sajnos én sem tudom a választ.

Ha párt keresel, akkor erre kell valahol nyitnod. Hobbik? Tanfolyamok? Ilyesmi.

2013. júl. 22. 02:05
 6/10 anonim ***** válasza:

a szerelem az csak úgy jön magától felesleges keresni

a helyedben inkább attól félnék, hogy nem jön össze majd vele

2013. júl. 22. 02:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Egész életemben így éltem, 3 barátom volt ugyan, de soha nem éreztem azt, hogy jó velük, nem is tartott egyik kapcsolat sem sokáig. Eljutottam oda, hogy szeretem a saját társaságomat, szeretek egyedül lenni, és nem szenvedek tőle, hanem felszabadít, mert az lehetek aki akarok. Ahogy elnézem, ha találnál olyat aki megfelel az igényeidnek, azt is ellöknéd magadtól, mert a hozzánk hasonló szeret szenvedni és kicsit gyávák is vagyunk, nem szivesen adjuk fel magunkat senkiért sem.
2013. júl. 22. 08:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is pont így voltam. Aztán megismertem egy hasonló lányt.. de sajnos túl messze voltunk egymástól és csak mégmesszebb kerültünk. Szóval azóta csak úgy vagyok. 1-2 barátom ismer valamennyire. Biztos, hogy van még olyan ember, mint az a lány csak keresnünk kell(ene) egymást. De az a helyzet, hogy én most nem keresek. A csalódástól félek, vagy nem is tudom... fel kell készülnöm rá.
2013. júl. 30. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is hasonló vagyok. Csak én készítettem egy közkedvelt álarcot amit mutatok az emberek felé mert szerintem esélytelen, hogy megértsenek vagy meg se adom az esélyt 1 barátom van de az fix ő ismer rajta kívül talán 1-2 ember sejt valamit de ők is messze vannak. Se nekem se neki nincs párja nehéz találni olyan nőt aki értelmes és nem csak a sablonkapcsolotat szertné hanem elmélyülni egymás gondolatvilágába művészetébe vagy csak élvezni egymás személyiségét minden hibájával együtt. Nem adom fel a reményt, hogy egyszer megtalálom a nekem való nőt akivel teljesen megértjük egymást...
2013. júl. 30. 23:07
 10/10 anonim válasza:

Én még regényt se olvasok, és a zene is csak úgy érdekel, hogy benyomom, mialatt Farmville-zek vagy itt olvasgatok, vagy ha nem vagyok lusta hangulatban, az érdeklődési köreimről olvasok cikkeket. Esetleg futásnál is megy a zene, de akkor is elgondolkozom közben.

Én is introvertált vagyok, de mondták már azt is, hogy extrovertált.

Odamegyek emberekhez, és dumálok hozzájuk, közvetlen vagyok. De nagyon megválogatom, kikkel. Én is olyan embert keresek, mint én, mert elegem van abból, hogy elemeznek, meg akarnak változtatni, diagnózisokat állítanak fel rólam, sajnálnak, hogy ilyen vagyok stb... Olyan embert még nem találtam, aki valóban olyasmi, mint én, így egyrészt látnám, hogy mégse vagyok különc, másrészt lenne valaki, aki nem akar megváltoztatni és nem jósolja meg, hogy depis leszek és sz*r életem lesz.

Engem sajnos kb. mindenki ismer. Az a gond, hogy félek, hogy mi lesz, ha menet közben derül ki, hogy másról, máshogy gondolkozom, más az értékrendem, mint az elfogadott. Ezért rögtön elmondom. Ez nagy hiba, de nem tudom megállni.

Nagyon jól elvagyok egyedül. Mondjuk így nyáron 5 nap társaság után kell 3-4 nap, amikor egyedül vagyok, futok, úszok, interneten olvasgatok, fotózni megyek, rejtvényezek és közben az érdeklődési köreimmel kapcsolatban gondolkozom.

Valahogy nem érzem jól magam az "össznépi rendezvényeken", a bulikban, koncerteken, kocsmában, szórakozóhelyeken. Sokszor próbáltam már megfogalmazni, hogy miért, és nem ment. Az se biztos, hogy gát van bennem. Egyedül a cigit vetem meg, inni én is szoktam, nem is mindig annyira mértékkel :D, a vizipipát is szeretem és hangulatosnak tartom. Mégis, az olyan társaságban vagyok csak el, ahol az emberek fele iszik, ők is keveset, senki se cigizik... Viszont ezek a társaságok zártak, alig lehet új embert megismerni.

Amiatt, hogy furcsa is a zenei, filmes és regényes ízlésem, meg alig olvasok, filmezek egyáltalán, még kevesebbnek érzem magam.

Kevert is vagyok...

Pl. mondták, hogy extrovertált, és bizonyos szempontokból igen, pl. azért is öntöm ki itt a szívemet szerintem. Ugyanakkor elvagyok egyedül 4, akár 5 napon át, végig elfoglalom magam, nem hiányzik a társaság...

Szóval a szerelem nem tudom, hol fog rámtalálni. :D Eddig aki legalább abban hasonló, hogy szintúgy különc, az ronda konkrétan. Aki helyes, az laza, fiatalos, "átlagos".

21/L

2013. aug. 2. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!