Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy férfi kimutathatja egy...

Egy férfi kimutathatja egy nönek a gyengeségeit is?

Figyelt kérdés
Itt nem a több éves kapcsolatokról, házastársakról beszélek. Hanem rövidideje tartó kapcsolatokról vagy akár még, ha csak ismerkedés szintjén van a dolog. Számomra egy kapcsolat alapja: bizalom, kitartás a másik mellett joban és roszban, segiteni, motiválni ahogy csak tudom Tehát mindent meg kell beszélni.)) Tegyük fel ha a férfinek problémái vannak (család, barátok stb terén) és ezt megostja a növel, akkor nem csökken a férfiassága a nö szemében ezután? Lehet hiu és buta kérdés..... de nekem sajnos az a tapasztalatom hogy a kapcsolat elején nem kell mindent megbeszélni. Jol látom?
2013. júl. 21. 16:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez a pasik hülyesége, hogy azt hiszik, a nő leírja őket, ha gyengének mutatkoznak. Persze, vannak olyan nők, de döntsd el, hogy hosszú távon ilyen nő kell-e?!

Van egy házas pasi ismerősöm, aki elmesélte, hogy mindig erősnek mutatta magát a kapcsolatában. És a feleségének ez vált természetessé... elvárássá vált, hogy a pasi mindig legyen erős, oldjon meg mindent egyedül, plusz még a nő is rázúdította a saját problémáit.

A kapcsolatod olyan lesz, amilyenné alakítod, az első pillanattól. Ha erősnek akarsz mutatkozni, akkor készülj fel rá, hogy mindig annak kell majd lenned! És ez hosszú távon nagyon frusztráló lesz!

2013. júl. 21. 16:20
 2/7 anonim ***** válasza:
a normálisabja igen.
2013. júl. 21. 16:42
 3/7 anonim ***** válasza:

Meg, de arra számítson, hogy alkalomadtán simán vissza fog vele élni!

"a kapcsolat elején nem kell mindent megbeszélni. Jol látom?"

Sztem sem kell mindent az orrára kötni, mert abból csak női agykombinálás lesz, és az sokszor rosszabb eredményt dob ki, mint amilyen a valóság.

2013. júl. 21. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Meg=Megteheti
2013. júl. 21. 17:03
 5/7 anonim ***** válasza:
attól függ mit nevezünk a k.elejének. 1-2nap után talán nem de pár hét után már sztem simán lehet/kell.
2013. júl. 21. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Több éves kapcsolatunkban én elvárom, frissnél azért csak óvatosan. Kell jó sok idő, hogy annyira megnyíljon 2 ember és ha valaki már 1 hét után hisztizik, az nem mutat túl jó előrejelzést. Ezt mindkét nemre értem. De ízlés kérdése, van akinek lehet erre van igénye.
2013. júl. 21. 17:29
 7/7 anonim ***** válasza:
azért a hiszti és az őszinteség között van külömbség.
2013. júl. 21. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!