A lányoknál tényleg úgy van, hogy szinte egy fiú sem tetszik nekik külsőre?
Figyelt kérdés
Mert nekem fiúként szinten minden lány bejön vagy olyna külsővel rendelkezik, ami elmegye nekem, ha jellemre, személyiségre olyan a lány, hogy megérdemli, hogy járjak vele.2013. júl. 20. 22:38
1/12 anonim válasza:
Nálam nem. Nagyon sok fiú tetszik, de alig van, aki jellemre, személyiségre is úgy bejönne, hogy járjak vele.
2/12 anonim válasza:
"ha jellemre, személyiségre olyan a lány, hogy megérdemli, hogy járjak vele."
WTF? :DDD Ez komoly? Megérdemli? XDDDDDDDD
3/12 anonim válasza:
Lányként ugyanígy vagyok vele, mint te fiúként.
5/12 anonim válasza:
Igen. Egy fiú sem tetszik külsőre, mekkora kics.szés az élettől, hogy mégis hetero lettem, és kénytelen vagyok ronda pasikkal szexelni, miért nem lehettem én is leszbikus mint a nagynéném, fel nem foghatom.
6/12 anonim válasza:
Azt nem írtam, hogy egy se de az tény, hogy elég kevés fiú van aki tetszik.
7/12 anonim válasza:
Mi ez a hülyeség? :D Eddig meg az volt a baj, hogy a lányok csak azzal járnak, akik tetszenek is neki.
Nekem sok fiú tetszik és nem is tudnám elképzelni, hogy egy olyan emberrel járjak, akihez nem vonzódok külsőre is.
8/12 anonim válasza:
Én szívesebben lennék válogatós... De sajnos nekem is sok fiú tetszik külsőre, így ha csak rajtam múlna, nem is tudnék dönteni, melyikkel járnék inkább... Remélem, amikor találkozom az igazival, jön egy isteni sugallat vagy valami érzés, hogy felismerjem a sok srác között. :D
10/12 anonim válasza:
Tulajdonképpen jó pár fiú tetszik külsőre, viszont ha ismerkedésre kerül a sor akkor gyakran rájövök, hogy persze nem minden a külső...én is úgy vagyok vele, hogy fontos, hogy kívülről is megfogjon egy srác, hiszen "külső megfog, belső megtart, a jó szex meg.."...viszont jelenleg megismertem egy fiút aki egyáltalán nem az esetem, de mégis kezdek beleszeretni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!