Összejönnétek olyan csajjal, aki a médiában dolgozik?
Figyelt kérdés
Fiúk,hogy vennétek,ha a barátnőtök a médiában dolgozna,műsorvezetőként vagy riporterként pl?Büszkék lennétek rá vagy inkább féltékenykednétek miatta?Lennének előítéleteitek?Ha igen,milyenek?2013. júl. 20. 18:30
11/16 anonim válasza:
járnék, de tényleg az a kérdés, hogy Ő hogy viszonyulna ahhoz, hogy hozzá képest "kis ember" vagyok
új munkahely/pozíció van kilátásban? :D
12/16 A kérdező kommentje:
#9 Vettem a poént,de a Claudia az mikor dolgozott híradóban? :D
2013. júl. 20. 18:44
13/16 anonim válasza:
Hogyne, aztán ha úgy dönt kidob, majd az egész világ elé tárhatja, szerinte mekkora szemét vagyok.
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,nem ˝celeb˝ körökről beszélünk.Teljesen normális közegről,nem a felkapott ˝sztárvilágról˝.
2013. júl. 20. 18:47
15/16 anonim válasza:
Szerintem azzal hogy a médiában dolgozik azzal semmi probléma tehát persze összejönnék vele, nem lenne semmi előítéletem, nem féltékenykednék, büszke lennék rá :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!