Lányok! Ti összejönnétek egy tisztaságmániás fiúval?
Attól függ, mi számít tisztaságmániásnak.
Ha mondjuk vacsi után a lány belibben az öledbe és elkezdi levetni a pólóját, te pedig lelököd, mert el akarsz előbb mosogatni, az gáz :D
Nem ennyire.
Én szeretek takarítani nem tom miért. A ház körüli dolgokat szívesebben csinálnám én. 3 naponta porszívózok, mosogatást is vállalnám, de inkább a lány/nő dolga. De a wc-t sem xd.
Ja és nem szívesen eszek más után (kivéve a párom) otthon szüleimre is rászólok, ha beleesznek a kajába. én ha főzök akkor ha fakanállal megkóstolom, még magam után is megmosom a fakanalat.
16f. na? nagyon durva?
Igen, mert kell hogy valaki rám szóljon, hogy rakjak már rendet! :D
L
Nem, az betegség.
Kosztolányi Dezső : Rend... nagyon tanulságos.
Azt, hogy igényes legyen, viszont el is várom...csak ne mániákus, könyörgöm!
17/L
Ha főzöl, akkor az általában 100 Celsius fok felett történik, szóval nyugalom, a veszélyes mikrobák elpusztulnak :D
Ha ez sem érdekel, akkor ez már mánia.
3 naponta porszívózás? Nekem ez is mánia. Ha van kedvem, hetente megcsinálom, de ha hétvégére éppen más programom van, akkor majd legközelebb. Megvár a porszívózás:) Mosogatni sem feltétlenül minden nap szoktam.Mégsem esz meg a kosz.
24-36 óra alatt nem fog dzsugel nőni a mosogatótálcám helyén :D Mert ez a max, amit eltöltenek az edények piszkosan :D
Ami baktérium addig megtelepszik, azzal a mosogatószer könnyen eltud bánni. Egyetemista koromban volt, hogy elfeledkeztem a hűtő alsó polcán lévő kajásdobozról, teli kajával. Na az már majdnem viszanézett rám, amikor kibontottam :D Miután elmostam, köetkező héten simán vittem benne kaját, nem lett semmi bajom.
Higgadj l egy kicsit, nem halsz meg rgötn, ha hozzáérsz valami nem-steril dologhoz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!