Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » MINDIG elpirulok! Nagyon...

MINDIG elpirulok! Nagyon kínos, mit tehetek ellenne?

Figyelt kérdés

Annyira kínos, ha csak meglátok egy számomra helyes srácot, elvörösödök. Van egy srác, akihez szoktunk menni barátnőmmel vasárnaponként,(mert oda szokta adni az anyukája a kutyákat, hogy sétáltassuk meg őket) és amikor ő nyitja ki a kaput( eddig egyszer volt, az is elég) látványosan elvörösödök, és szédülök, ezért jön az, hogy a barátnőmmel elkezdünk röhögni, így még pluszba hülyének is nézhet. De azt láttam, rajta, hogy élvezi, zavarban vagyok... Nekem nem volt annyira kellemes, égett az arcom. De van amikor észre sem veszem, hogy elpirultam, olyankor szól barátnőm.

Van egy srác aki tetszik, és ha meglátom az utcán(szintén barátnőmmel voltam) nagyon elpirultam, és szokásosan elkezdtem nevetni (elvileg így vezetem le a kínos dolgokat).....

Szerintetek mivel lehetne "kezelni" ezt az egészet? Már nagyon utálom, nem tudok normálisan egy kicsit is helyes srácnak a közelébe lenni.

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! :)

14/L

2013. júl. 20. 14:33
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Közben már sikerült kicsit irányítanom az érzéseimet, szóval most már nem vagyok vérvörös, csak egy kis cuki pír :3

De majd vasárnap meglátjuk, végre találkozok azzal a sráccal...:) Gondoljatok rám :D

2013. okt. 25. 14:56
 22/27 anonim válasza:
100%
Szia! Hasonlo helyzetben vagyok, csak en mindenre elpirulok. :( Es foleg azert, mert bebeszeltem magamnak. Ha nem zavarna, tuti nem lennek voros. Az a baj, hogy annal is elvorosodom, aki nem tetszik es mindenki teves kovetkezteteseket von le. :/ Talaltal ra gyogymodot? :( 15/L
2013. nov. 29. 17:58
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 22-hez.Én is elpirulok olyanoknál akikbe nem vagyok szerelmes és máris félre értik...
2013. dec. 26. 20:02
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Én is csatlakozom, ugyanez...mindenkitől elpirulok és állandóan ilyen pletykákat hallok vissza, hogy szerelmes vagyok ebbe meg abba...és még csak nem is tetszenek. Persze mivel tudom, hogy a többiek mit hisznek és tudom, hogy figyelik a reakcióimat még jobban zavarba jövök, ha beszélnem kell vele...és ezt a fiú is észreveszi, aztán mindenki le van döbbenve, hogy visszautasítom őt...
2013. dec. 27. 20:43
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
#24 Csatlakozom! :) Engem is folyton piszkál az osztálytársam,hogy szerelmes vagyok abba a fiúba,mert szerinte elpirulok!Igaz,hogy nem rosszul néz ki meg jó jegyei vannak,de akkor sem vagyok odáig érte...nem értem...nekem a személyisége számít,mert személyiségfüggő vagyok.Azt meg utálom,ha valaki azt mondja,hogy:'ha valaki elpirul az azt jelenti,hogy szerelmes!' Nem értenek semmit!És ha valaki dühös vagy kicikizik?Azoknak is piros az arcuk! :3
2013. dec. 28. 14:05
 26/27 anonim válasza:

Másoknak én:

Csak mond el neki

Én:nem merem nem merem nem merem

2020. júl. 6. 15:52
 27/27 anonim válasza:
Én nem elpirulni szoktam hanem röhögni a semmin ha ez van ez akkir gáz mikor helyes srác van a filmben akit sokszor látunk meg minden anyámmal és a semmiért elmosolyodok
2020. júl. 6. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!