Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » MINDIG elpirulok! Nagyon...

MINDIG elpirulok! Nagyon kínos, mit tehetek ellenne?

Figyelt kérdés

Annyira kínos, ha csak meglátok egy számomra helyes srácot, elvörösödök. Van egy srác, akihez szoktunk menni barátnőmmel vasárnaponként,(mert oda szokta adni az anyukája a kutyákat, hogy sétáltassuk meg őket) és amikor ő nyitja ki a kaput( eddig egyszer volt, az is elég) látványosan elvörösödök, és szédülök, ezért jön az, hogy a barátnőmmel elkezdünk röhögni, így még pluszba hülyének is nézhet. De azt láttam, rajta, hogy élvezi, zavarban vagyok... Nekem nem volt annyira kellemes, égett az arcom. De van amikor észre sem veszem, hogy elpirultam, olyankor szól barátnőm.

Van egy srác aki tetszik, és ha meglátom az utcán(szintén barátnőmmel voltam) nagyon elpirultam, és szokásosan elkezdtem nevetni (elvileg így vezetem le a kínos dolgokat).....

Szerintetek mivel lehetne "kezelni" ezt az egészet? Már nagyon utálom, nem tudok normálisan egy kicsit is helyes srácnak a közelébe lenni.

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! :)

14/L

2013. júl. 20. 14:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont bejön az ilyen :D Csak fiún gáz, lányon kimondottal előnyös (Sokat elárul az illetőről)
2013. aug. 6. 20:37
 12/27 A kérdező kommentje:
#10 : Hülye :DDD és akkor most képzeljétek, hogy pár napon belül találkozni fogok azzal a sráccal aki tetszik nekem..eddig amikor láttam, teljesen 'megbolondultam' +vörös fej... mennyi az esélye, hogy elájulok?! :DD
2013. aug. 6. 20:37
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Van rá gyógymód ,ez csupán pszichoszomatika. Gondolkodj el rajta te miért vörösödsz el mitől félsz mi lesz ha elvörösödsz? Önbizalom kérdése az egész ,ha nem zavarna ,hogy elvörösödsz akkor már nem is vörösödnél el. Ilyen ördögi kör ez.
2013. aug. 6. 22:20
 14/27 anonim válasza:
100%

Én pedig sosem pirulok el :(

Ha meg látok egy nagyon,de nagyon cuki srácot még akkor sem.

16/L

2013. aug. 29. 14:48
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
az elpirulés nem ciki, hanem cuki! a f-om már az ilyen kérdésekbe! xd
2013. aug. 29. 17:12
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Az elpirulás nem ciki, hanem cuki! A f-om már az ilyen kérdésekbe! xd
2013. aug. 29. 17:12
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
hát ennek csak örülhet a srác, de ez van ezen nem tudsz uralkodni :)
2013. okt. 1. 15:38
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy igen kínos helyzetem buszon.Éppen ülök egy egyszemélyes széken(nyár volt) és 2 lány beszélgetett és amikor figyeltem őket(csak füllel) akkor egyszer csak azt hallom:jajj de cuki nadrágod van

Én meg periférikus látásommal tudtam hogy engem néznek.Nem mertem odanézni és hallottam hogy kuncognak.Aztán meg elpirultam.Éreztem de nagyon durván és ezt persze ők is észrevették.Aztán hallom hogy mondják(halkan):elpirult jajj

Hát elég rosszul éreztem magam hogy fiú létemre ezt csináltam.(hozzáteszem elég sokan voltak a buszon)

Csak az egyik lányra emlékszem közülük de ő ott száll le mindig ahol én.Egyszer köszönt nekem ő és azt hittem másnak köszön, szerintem akart volna többet tőlem.Ha visszacsinálhatnám akkor visszaköszönnék és talán még beszélgettünk is volna és lehetett volna belőle valami.Akkor kb 15 éves voltam most 17.

2013. okt. 1. 16:16
 19/27 A kérdező kommentje:

Mindenkinek ment a zöld kéz:)

Szerda reggel is láttam a srácot, akivel már régóta beszélgettem(és kölcsönös szimpátia volt, más kérdés, hogy egy f_sz) és olyan vörös lettem...:D Én ezt nem bírom:D

2013. okt. 1. 19:33
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az kifejezetten jó, ha a másik nem látja, hogy érdekled. Szerintem nagyon előnyös az ilyenfajta kommunikáció. Sok problémától megszabadítaná a kapcsolatok építését, ha mindenki elpirulna ilyen helyzetben.
2013. okt. 25. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!