13 cm hosszúnak számít? Ez befolyásolhat ismerkedésben?
Figyelt kérdés
Szóval oldalt rövid a hajam, 6 mm, de felül 13 cm. Úgy szoktam, hogy hátraállítom (nem úgy, hogy tapadjon a fejemre) de ma azt mondta egy ismerősöm, hogy hosszú a hajam és le kéne vágatnom. Mert hogy ez lányoknak nem fog tetszeni. Vélemény?2013. júl. 19. 19:57
11/18 anonim válasza:
Most komolyan van itt olyan aki nem a farkára gondota a 13cm-t? xddd Szerintem szándékos félrevezetésről van itt szó'
12/18 A kérdező kommentje:
Elmagyarázná esetleg valaki, miért ez a sok félreértés? Ilyen kis perverzek vagytok gyakorisok?
2013. júl. 19. 21:16
13/18 A kérdező kommentje:
:):)
2013. júl. 19. 21:16
14/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az ilyen haj, ha férfi lennék biztos ilyenre vágatnám :)
15/18 anonim válasza:
ehez a hajhoz a stílusod többi része is kell. ezt a hajat lehet páwásan hordani vagy úgy hogy tényleg jólegyen. ha nem páwa vagy tehát nem dekoltázsos póló meg feszülős fosbarna gatya akkor jó séró, ha az előbb felsoroltakhoz van iylesmi hajad a fejeddel együtt vágd le
16/18 A kérdező kommentje:
hát én a páváktól kicsit távol állok:)
2013. júl. 21. 20:13
17/18 anonim válasza:
szerintem ha levágnád sokkal rosszabb lenne a pof.. vagyis az arcodhoz így jobban megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!