Hol bújkálnak a pozitív férfiak?
Figyelt kérdés
A legtöbb férfi csak panaszkodik, hogy neki milyen rossz meg nem talál csajt stb...Hova lettek azok a férfiak akik pozitívak és életrevalók?2013. júl. 19. 19:47
11/19 anonim válasza:
Az itteni pozitív embereket hívják trolloknak :)
trololololo
12/19 anonim válasza:
Aha persze. Én is. Sőt milliárdos, Microsoft/Telmex/Gazprom/MOL főrészvényes, Orbán Viktor is meghajol előttem, a nők imádnak és istenként tisztel a Wumbaga törzs.
13/19 anonim válasza:
HAH! Enyém a Google meg a Samsung :D
14/19 anonim válasza:
Én például dolgozok basszus. Úgyhogy nem kell a flegma duma! Nincs mindenki nyári szüneten.
15/19 anonim válasza:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ itt vannak, válogass!
16/19 anonim válasza:
Én sem voltam mindig ilyen negatív. De a sok csúfolódás, megalázás, amit a lányok műveltek velem a külsőm miatt, padlóra küldött. Nyílván egy helyes fiút folyton szeretnek a lányok így boldog tud lenni és pozitív. Te is csak a helyes fiúkra buksz, nem érdekel téged sem a sok csúnya fiú, aki miattatok szenved. Kegyetlenek a mai csajok.
17/19 anonim válasza:
Itt vagyok szevasz, bár ittam.
18/19 anonim válasza:
Attól, mert dolgozol nyáron is, nincs meg (szerinted fontos) mindened, attól lehetsz pozitív. ;)
19/19 anonim válasza:
Itt vagyok cica.
Egy HIV pozitív férfi.
Elég pozitív vagyok? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!