Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol bújkálnak a pozitív férfiak?

Hol bújkálnak a pozitív férfiak?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfi csak panaszkodik, hogy neki milyen rossz meg nem talál csajt stb...Hova lettek azok a férfiak akik pozitívak és életrevalók?
2013. júl. 19. 19:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az itteni pozitív embereket hívják trolloknak :)

trololololo

2013. júl. 19. 19:55
 12/19 anonim ***** válasza:

Aha persze. Én is. Sőt milliárdos, Microsoft/Telmex/Gazprom/MOL főrészvényes, Orbán Viktor is meghajol előttem, a nők imádnak és istenként tisztel a Wumbaga törzs.

2013. júl. 19. 19:55
 13/19 anonim ***** válasza:

HAH! Enyém a Google meg a Samsung :D

2013. júl. 19. 19:57
 14/19 anonim ***** válasza:
Én például dolgozok basszus. Úgyhogy nem kell a flegma duma! Nincs mindenki nyári szüneten.
2013. júl. 19. 19:57
 15/19 anonim ***** válasza:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ itt vannak, válogass!
2013. júl. 19. 20:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Én sem voltam mindig ilyen negatív. De a sok csúfolódás, megalázás, amit a lányok műveltek velem a külsőm miatt, padlóra küldött. Nyílván egy helyes fiút folyton szeretnek a lányok így boldog tud lenni és pozitív. Te is csak a helyes fiúkra buksz, nem érdekel téged sem a sok csúnya fiú, aki miattatok szenved. Kegyetlenek a mai csajok.
2013. júl. 19. 20:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Itt vagyok szevasz, bár ittam.
2013. júl. 20. 01:20
 18/19 anonim válasza:
Attól, mert dolgozol nyáron is, nincs meg (szerinted fontos) mindened, attól lehetsz pozitív. ;)
2014. júl. 15. 19:40
 19/19 anonim ***** válasza:

Itt vagyok cica.

Egy HIV pozitív férfi.

Elég pozitív vagyok? :D

2014. júl. 15. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!