Hol vannak az odaadó, hűséges, megbízható férfiak?
Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 13:59
21/25 anonim válasza:
és ugyan ezen tulajdonságokkal rendelkező nők??
22/25 anonim válasza:
Én nagyon az vagyok és végtelenül jófej és szép is ;)
Sok csaj írjon h válogathassak :D
23/25 anonim válasza:
Az odaadó, hűséges, megbízható férfiakat azért nem látják a nők, mert az nem vizuális dolog, tetszik tudni? Egy férfinak nem a kinézetéről lehet megállapítani, hogy odaadó, hűséges és megbízható. A nők jelentős része elveti az udvarlót csak azért, mert nem néz ki úgy, mint a kedvenc színésze, és utána sírnak, hogy hol vannak az "odaadó, hűséges, megbízható férfiak". Részemről csalódtam a nők többségében, mert szimplán ennyire ostobák és nem belül a személyiségben és lélekben keresik ezen tulajdonságokat, hanem a kinézetben (tán a homlokunkra vannak ezek ráírva, mi?).
24/25 anonim válasza:
11:51, ott a pont. Minek bajlódjanak ismerkedéssel, elmennek az első pénzes pasassal, nekünk meg vetítenek itt kisugárzásról meg egyéniségről...
Álszent,sunyi szövegből bőven kijut még ma is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!