Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol vannak az odaadó, hűséges,...

Hol vannak az odaadó, hűséges, megbízható férfiak?

Figyelt kérdés

2013. júl. 19. 13:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én még ágyban vagyok,éjszakára megyek melózni.
2013. júl. 19. 14:20
 12/25 anonim ***** válasza:
5-ösnek pont jár, és ezt nőként mondom. Egyébként az én kedvesemmel barátok voltunk és úgy jöttünk össze, hogy volt elég eszem kivárni, hogy kialakul-e ebből több is. Úgyhogy ő már lestoppolva. :)
2013. júl. 19. 14:21
 13/25 anonim ***** válasza:
Vannak bőven, de nem könnyű velük összefutni. Általában az élet úgy hozza, hogy hirtelen betoppannak (persze nem szó szerint), amikor nem számítok rá, nálam legalábbis így működik. Nyitottnak kell lenni és a sors elrendezi.
2013. júl. 19. 14:21
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Hol vannak a nem felszínes, nem anyagias, szeretni tudó nők?

Erről pedig ennyit szerintem...

2013. júl. 19. 14:28
 15/25 anonim ***** válasza:
Bárhol, ahol nem a hülye farkak vannak, amikre egyből rámondod, hogy de cuki pasi.
2013. júl. 19. 14:36
 16/25 anonim ***** válasza:
Sok helyen ott vannak, csak nem veszed észre, mert nektek nőknek csak a f...om jóképű kis halandó senki macsók kellenek.
2013. júl. 19. 15:38
 17/25 anonim ***** válasza:
barátaid közt xd Várják hogy randira hívd őket :D
2013. júl. 19. 16:46
 18/25 anonim válasza:
Bárhol előfordulhatnak, nincs helyhez kötve. A nők túlnyomó többsége viszont nem értékeli semmibe az ilyen férfiakat, ezt tapasztalatból tudom, mert én is odaadó, hűséges és megbízható vagyok. 22/F
2013. júl. 19. 18:51
 19/25 anonim válasza:
Kedves kérdező, én is ezt a kérdés teszem fel nap mint nap... :/
2013. júl. 21. 15:11
 20/25 Akszidentális Errőr ***** válasza:
Én nem értem, hogy erre konkrétan milyen választ vár a kérdező. És persze a hasonló "hol vannak az odaadó, hűséges, kedves nők" kérdések terén is hasonló gondolat merül fel bennem. Most ez csak figyelemfelhívás akar lenni, vagy vigasztalást szeretnétek, vagy konkrét választ, hogy pl. "az ajkai csónakázótó melletti padon ül egy"? Tényleg nem értem...
2013. júl. 21. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!