Utál engem? Mire véljem?
Van egy srác akiné régóta szerelmes vagyok ( de ő ezt nem tudja) Mondhatni heti kétszer is találkozunk néha. Olyan helyen dolgozik ahol sok ember fordul meg. Elmennek mellette az emberek akik ismerik őt csak úgy, mint én. Mindenkinek köszön: szia,helló,csá. Ha én elmegyek mellette nekem nem köszön és olyan közönyösen néz( de ismerjük egymást, nem
vagyunk beszélő viszonyban, de tudunk a
másikrólt) viszont néha ha csak úgy ránézek sokszor bámul, és néha olyan fejet vág,mintha hozzám akarna szólni,de nem teszi. Ezt most mire véljem? Nem kedvel,de soha nem ártottam neki semmivel
mindenkinek vannak elsőre nem szimpatikus emberek...
de mégse akar bunkó lenni
talán?!:D
Hát ezt így látatlanba azért nehéz megmondani, hogy mi lehet. Most így elsőre az ugrott be, hogy mi van, ha valaki más mondott rólad neki valamit, ami miatt ilyen veled?
Mondjuk lehet hülyeség ez, mert én nem viselkednék így valakivel, akit nem igazán ismerek csak azért, mert valaki rosszakat mondott róla. De lehet vannak olyanok, akik viszont igen.
Van közös ismerősünk, csak ő elmondaná a srácnak,hogy róla kérdezősködöm :-S
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!