Ameoland kérdése:
16-20 közötti lányok! Van kedve valakinek ismerkedni?
Figyelt kérdés
18 éves frissen érettségizett, beért személyiségű férfi keresi női társaságát, aki hosszú távon lenne partnere bármilyen formában. Van pénzem,de ezzel egy lányt se akarok megfogni. Csak komoly jelentkezők írjanak. K*rvák kíméljenek.Jelige: nekem a lelked is kell!"2013. júl. 18. 22:34
1/9 anonim válasza:
augusztus 1-jén leszek 16. ha oks, írj!
2/9 anonim válasza:
Van pénzed, kell a lelke:)) Te vagy az ördög?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy felső vezetői kapcsolataim is vannak. (Ha érted,mire gondolok :) )
2013. júl. 19. 00:31
5/9 anonim válasza:
Csongrád megyei vagyok ha gondolod irj rám :)
17 L
6/9 anonim válasza:
18 évesen van pénzed? talán a szüleidé...
nem a pénzzel akarsz senkit megfogni, de azért odaírod
most én is írjak ki egy olyan kérdést, hogy "pasit akarok, de csak azért mert most csalódtam egy ku*va nagyot és szeretném elfelejteni" ? hova fajult ez az oldal.
7/9 eniko1107 válasza:
Szia, 18 éves vagyok, ha gondolod írj.
8/9 anonim válasza:
Vörös hajad van, ezért gyűjtöd a lelkeket? :D 17L
9/9 A kérdező kommentje:
Egy fokkal jobb mint a skalp :D
2013. júl. 31. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!