Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Volt már olyan hogy itt...

Volt már olyan hogy itt valaki a gyk. Segítségével talált magának szexpartnert? :D

Figyelt kérdés
annyi olyan kérdés van "na mizu ki akar ismerkedni" stb. bombázzak vele ezt a részleget biztos összejött már vkinek:D
2013. júl. 18. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
hát messze lakik a csaj, de alakulgat. sok sikert :D
2013. júl. 18. 17:34
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen biztos. De neked nem fog.
2013. júl. 18. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Én az egyik lánynál odáig jutottam, hogy 2x találkoztunk. Barátság lett belőle, de nem is úgy indultunk, hogy majd szex lesz, tudtuk, hogy barátságnál tovább nem megyünk. Ha ez össze jött, nyilván másnak más is :P

18/F

2013. júl. 18. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Én egy lánnyal addig jutottam, hogy ezerszer találkoztunk, és barátzóna lett belőle. Nem baj, előtte barátaim se voltak, és kis lépésenként is lehet haladni.
2013. júl. 18. 17:57
 5/7 anonim ***** válasza:
volt innen egy szexkapcsolatom több is lett volna de végül mégsem.
2013. júl. 18. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Most van egy csaj, aki felajánlkozott, nem tudom még belemegyek-e
2013. júl. 18. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Lenne jelentkező, találkoztunk is már, de én szerencsére nem vagyok az a kiéhezett szexéhes, akinek csak ez kell, úgyhogy én nem élek a lehetőséggel. Majd ha komoly lesz később.
2013. júl. 18. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!