Szeretne valaki ismerkedni? 17/L
Figyelt kérdés
Lehet az fiú is, lány is. FIGYELEM! Felszínes fiúknak nem ajánlott! Ők már most zárják be ezt a kérdést és álljanak tovább! Továbbá kíméljetek meg a "küld képet" és hasonló kommentektől/üzenetektől! Megértésüket köszönjük! :)2013. júl. 18. 10:51
12/19 anonim válasza:
Esetleg ha leírnád melyik városból írsz :)
14/19 anonim válasza:
Ha nincs kép mi bizonyítja számomra, hogy te valóban a kérdésben körülírt, 17 éves csaj vagy?
16/19 anonim válasza:
Ide is irhatsz ha gondolod .:D
18/19 A kérdező kommentje:
Na jelentkezek megint. :)
Először is, #17 "Na mi lett? Hadd halljuk"
Mi az, hogy mi lett? :D Pár ember rám írt és beszélgettünk. Micsoda meglepetés.... :)
#15-nek: Nem, nem ment el a kedvem.
Írtak eddig kb összesen 20-an (mármint privátba) és abból kb 7-el el is tudtam rendesen, hosszabban beszélgetni. Ebből mindössze 1 személy van akivel meg tudtam találni nagyon jól a közös hangot és rendes srácnak tűnik nagyon. Reménykedtem benne és úgy látszik jól is gondoltam hogy lesznek itt még nagyon is érzelmes és szóra méltó emberek is ;) :)
Azoknak pedig nem írtam (bocsi) akik itt a kérdés alatt kommenteltek, mert a többieknek válaszolgattam. :)
2013. júl. 20. 09:54
19/19 A kérdező kommentje:
Most nézem, elírtam:
értelmes*
Így azért kicsit más...:)
2013. júl. 22. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!